Hľadám dobrého zubára v Žiline
Ahojte,prosím Vás nevedeli by ste mi pomôcť,poradi5 nejakého zubára v Žiline?Lebo je to neskutočný problém zohnať niekoho kto ešte prijíma pacientov.A zubára už naozaj súrne potrebujem.Ďakujem za všetky rady a tipy 🙂
Ahojte kocky neviem ci je to este aktualne vo stvrtok som bola u noveho zubara pri auparku na makovickeho. berie aj novych pacientov aj karty na poistovne🙂 cenovo tiez fajn 30 e som platila za zub a cistenie kamena.
@filomenka1 ahoj...prosim ako sa vola ten zubar...suerne niekoho potrebujem.ako sa sprava? je mily? bo mam strach zo zubarov
ahoj vola sa schnieder ci nejak tak ambulancia sa vola i love dent bol uplne skvely sympaticky a krasne prostredie take nove🙂 drzim palce
@aninka666 da ti Moravcik aj injekciu na znecitliveni???
@nikolapaucinova ano bez problemu
@aninka666 Ahoj muzu se zeptat na Moravcika? chodis k nemu??? ja mam panicky strqach zo zubarov,da mi injekciu dopredu,ked budem chcet a jako to u neho vyzera? je strasi??? alebo taky odstredeny...???
@aninka666 ja som pocula ze sa tam striedaju zubari v ordinacii.....a ze nie kazdy ju chce dat
@nikolapaucinova ja chodím k Moravčíkovi. Ak chceš chodiť len k nemu (lebo maju tam viacero zubarov), tak ťa priamo k nemu objedna, ale budeš musieť dlhšie čakať, lebo k nemu je dosť dlhý poradovník. Inak je milý, ak budeš chcieť injekciu da ti bez problemov
@vejula no ja by som tam isla jakoze s akutnym vysetrenim na pohotovost..... myslis ze za to by som neco platila... a ci by ma zobral???ako poznam ze je to doktor Moravcik???
@nikolapaucinova na pohotovosti sa zubari striedaju.
Ak chces chodit k Dr. Moravcikovi uz ta pravdepodobne nezoberu ako pacientku cez poistovnu, ma velmi vela pacientov, jedine ak by si si platila priamo.
Inak je to skvely zubar, ja som s nim velmi spokojna 🙂 a ako pisala vejula, pokial chces ist priamo k nemu sestricka ta objedna, len jej to treba spomenut, kedze v ambulancii pracuje viac lekarov.
Co sa tyka platieb za pohotovost netusim, najlepsie bude zavolat si priamo do ambulancie tam ti vsetko vysvetlia.
@slniecko77 Nie,potrebujem iba pohotovost..... a jak ho poznam,ked pojdem na pohotovost...?Jako vyzera...?
@filomenka1 ja mam skveleho zubara chodim uz iba tu www.ilovedent.sk odporucam vsetkyyyym 😀
Ahojte ja chodim k Moravcikovi a aj ked som bola u inej zubarky tak mi bez problemov dali inekciu ... iba som povedala ze ju chcem a nechcem nic citit a mala som ju tak v tomto nevidim problem ale pacientov ma vela a viem ze s novymi cez poistovnu byva problem.
@filomenka1 Berie aj na poisťovňu, alebo sa tam všetko platí? Pozerala som to a vyzerá celkom super...
@tiddy111 ja som tamna poistovnu ale ani na priame platby to nevyzera uplne zle. ci berie to neviem ale asi ano skus sa opytat...drzim palce urcite budes spokojna 🙂
@filomenka1
@tiddy111 v i love dent uz konkretne doktor schnierer neberie, od septembra tam ma novu posilu dr. Turianik, prave promovany zubar a pod neho beru novych pacientov...este som tam nebola, idem prvykrat v oktobri, ale snad bude fajn
Ahojte, prestahovali sme sa do ZA a hladame zubara, ja dost surne :D Obvolala som ich teda dost, ale nikto neberie...Viete mi poradit, kto este prijima novych pacientov???Hladame nejakeho zubara, ktorý berie aj cez poistovnu. Dakujem 🙂
Este dodam, ze tu nemame trvale bydlisko..
Ahojte, nepoznáte náhodou nejakého dobrého stomatológa v okolí Žiliny alebo Čadci alebo v Martine? v žiline poznáme len Vlčekovú ale tu nie..... Ďakujem 🙂
@wewusenocka MUDr. Čulman
Ahojte
a nepoznáte náhodou v ZA zubára čo vykonáva aj zákroky v celkovej anestézii? Ďakujem.
@franchise27 Dobry den. Prosim vas mozem sa opytat ak ste uz boli u zubara Turianika, ze aky je? chcela by som tam dcerku prihlasit, tak by mi pomohli nejake skusenosti. dakujem pekne 🙂
@maryzabeth je to mily chlapik, snazivy, sice mu to trosku trva, ale to chce prax, takze v pohode. Dava injekcie na umrtvenie ale snazi sa byt aj tak velmi opatrny aby neublizil. Len neviem ci este vobec bude brat pacientov. Lebo kolega pred mesiacom volal a uz nebrali.
@franchise27 Dakujem za odpoved, a mate pravdu. Dnes som volala a uz neberu k nemu ani k tomu druhemu panovi zubarovi... smola, skusim pohladat niekde inde este zubara 🙂 ale dakujem
Ahojte,
poznáte Medhouse a zubáram menom Amgad Taha. Aký je, berie ešte nových pacientov?
@maryzabeth - ak smiem vedieť, kam si sa nakoniec prihlásila?
@mokion kedze mam vela svojich doktorov v Puchove, kde som byvala, tak som nakoniec dcerku prihlasila tam k zubarovi Cigerovi. Je mlady, super pristup, moja 2rocna dcerka sa vobec nebala, dostala nalepky, plysaka a uz sa tesi na dalsiu navstevu 🙂 ma dobry ludsky pristup a hlavne k detom je super 🙂 a 2 x do roka na prehliadku tam tolko precestujem s nou 🙂
@maryzabeth - aha, takze aj ty tam mas asi svojho zubara. Ja som deti prhlasila k Mudr. Mitrovej vlani na jar. Bez problemov nas zobrala. Bola by aj mna, ale odmietla som. Mam zubara v mieste svojho byvaleho bydliska, ale uz s pracou pomaly konci (ma 65 rokov) a pracuje len 4 dni v tyzdni po 6 hodin. Je skvely,ale nasadil mi latku tak vysoko, že sa obávam, že takého už nenájdem.Plus som vyberavá,chcem len chlapa 🙂
Mam najlepsieho.zubara a nedam nanho dopustit som nadmieru spokojna aj s vybornym vztahom ;) Mudr.Valentyni

@anicka87 ano za jednu.