icon

Hľadám dobrého zubára v Žiline

saallen
3. feb 2012

Ahojte,prosím Vás nevedeli by ste mi pomôcť,poradi5 nejakého zubára v Žiline?Lebo je to neskutočný problém zohnať niekoho kto ešte prijíma pacientov.A zubára už naozaj súrne potrebujem.Ďakujem za všetky rady a tipy 🙂

aninka666
3. feb 2013

@anicka87 ano za jednu.

filomenka1
8. júl 2013

Ahojte kocky neviem ci je to este aktualne vo stvrtok som bola u noveho zubara pri auparku na makovickeho. berie aj novych pacientov aj karty na poistovne🙂 cenovo tiez fajn 30 e som platila za zub a cistenie kamena.

lulkala
20. aug 2013

@filomenka1 ahoj...prosim ako sa vola ten zubar...suerne niekoho potrebujem.ako sa sprava? je mily? bo mam strach zo zubarov

filomenka1
21. aug 2013

ahoj vola sa schnieder ci nejak tak ambulancia sa vola i love dent bol uplne skvely sympaticky a krasne prostredie take nove🙂 drzim palce

nikolapaucinova
24. jún 2014

@aninka666 da ti Moravcik aj injekciu na znecitliveni???

aninka666
24. jún 2014

@nikolapaucinova ano bez problemu

nikolapaucinova
24. jún 2014

@aninka666 Ahoj muzu se zeptat na Moravcika? chodis k nemu??? ja mam panicky strqach zo zubarov,da mi injekciu dopredu,ked budem chcet a jako to u neho vyzera? je strasi??? alebo taky odstredeny...???

nikolapaucinova
24. jún 2014

@aninka666 ja som pocula ze sa tam striedaju zubari v ordinacii.....a ze nie kazdy ju chce dat

vejula
24. jún 2014

@nikolapaucinova ja chodím k Moravčíkovi. Ak chceš chodiť len k nemu (lebo maju tam viacero zubarov), tak ťa priamo k nemu objedna, ale budeš musieť dlhšie čakať, lebo k nemu je dosť dlhý poradovník. Inak je milý, ak budeš chcieť injekciu da ti bez problemov

nikolapaucinova
24. jún 2014

@vejula no ja by som tam isla jakoze s akutnym vysetrenim na pohotovost..... myslis ze za to by som neco platila... a ci by ma zobral???ako poznam ze je to doktor Moravcik???

slniecko77
24. jún 2014

@nikolapaucinova na pohotovosti sa zubari striedaju.
Ak chces chodit k Dr. Moravcikovi uz ta pravdepodobne nezoberu ako pacientku cez poistovnu, ma velmi vela pacientov, jedine ak by si si platila priamo.
Inak je to skvely zubar, ja som s nim velmi spokojna 🙂 a ako pisala vejula, pokial chces ist priamo k nemu sestricka ta objedna, len jej to treba spomenut, kedze v ambulancii pracuje viac lekarov.
Co sa tyka platieb za pohotovost netusim, najlepsie bude zavolat si priamo do ambulancie tam ti vsetko vysvetlia.

nikolapaucinova
26. jún 2014

@slniecko77 Nie,potrebujem iba pohotovost..... a jak ho poznam,ked pojdem na pohotovost...?Jako vyzera...?

filomenka1
19. aug 2014

@filomenka1 ja mam skveleho zubara chodim uz iba tu www.ilovedent.sk odporucam vsetkyyyym 😀

barborazilina
19. aug 2014

Ahojte ja chodim k Moravcikovi a aj ked som bola u inej zubarky tak mi bez problemov dali inekciu ... iba som povedala ze ju chcem a nechcem nic citit a mala som ju tak v tomto nevidim problem ale pacientov ma vela a viem ze s novymi cez poistovnu byva problem.

tiddy111
30. aug 2014

@filomenka1 Berie aj na poisťovňu, alebo sa tam všetko platí? Pozerala som to a vyzerá celkom super...

filomenka1
2. sep 2014

@tiddy111 ja som tamna poistovnu ale ani na priame platby to nevyzera uplne zle. ci berie to neviem ale asi ano skus sa opytat...drzim palce urcite budes spokojna 🙂

franchise27
11. sep 2014

@filomenka1
@tiddy111 v i love dent uz konkretne doktor schnierer neberie, od septembra tam ma novu posilu dr. Turianik, prave promovany zubar a pod neho beru novych pacientov...este som tam nebola, idem prvykrat v oktobri, ale snad bude fajn

midsumergirl
2. dec 2014

Ahojte, prestahovali sme sa do ZA a hladame zubara, ja dost surne :D Obvolala som ich teda dost, ale nikto neberie...Viete mi poradit, kto este prijima novych pacientov???Hladame nejakeho zubara, ktorý berie aj cez poistovnu. Dakujem 🙂

midsumergirl
2. dec 2014

Este dodam, ze tu nemame trvale bydlisko..

wewusenocka
16. feb 2015

Ahojte, nepoznáte náhodou nejakého dobrého stomatológa v okolí Žiliny alebo Čadci alebo v Martine? v žiline poznáme len Vlčekovú ale tu nie..... Ďakujem 🙂

evittam
16. feb 2015

@wewusenocka MUDr. Čulman

rondat
19. apr 2015

Ahojte
a nepoznáte náhodou v ZA zubára čo vykonáva aj zákroky v celkovej anestézii? Ďakujem.

maryzabeth
8. júl 2015

@franchise27 Dobry den. Prosim vas mozem sa opytat ak ste uz boli u zubara Turianika, ze aky je? chcela by som tam dcerku prihlasit, tak by mi pomohli nejake skusenosti. dakujem pekne 🙂

franchise27
8. júl 2015

@maryzabeth je to mily chlapik, snazivy, sice mu to trosku trva, ale to chce prax, takze v pohode. Dava injekcie na umrtvenie ale snazi sa byt aj tak velmi opatrny aby neublizil. Len neviem ci este vobec bude brat pacientov. Lebo kolega pred mesiacom volal a uz nebrali.

maryzabeth
8. júl 2015

@franchise27 Dakujem za odpoved, a mate pravdu. Dnes som volala a uz neberu k nemu ani k tomu druhemu panovi zubarovi... smola, skusim pohladat niekde inde este zubara 🙂 ale dakujem

mokion
1. jan 2016

Ahojte,
poznáte Medhouse a zubáram menom Amgad Taha. Aký je, berie ešte nových pacientov?

mokion
5. jan 2016

@maryzabeth - ak smiem vedieť, kam si sa nakoniec prihlásila?

maryzabeth
5. jan 2016

@mokion kedze mam vela svojich doktorov v Puchove, kde som byvala, tak som nakoniec dcerku prihlasila tam k zubarovi Cigerovi. Je mlady, super pristup, moja 2rocna dcerka sa vobec nebala, dostala nalepky, plysaka a uz sa tesi na dalsiu navstevu 🙂 ma dobry ludsky pristup a hlavne k detom je super 🙂 a 2 x do roka na prehliadku tam tolko precestujem s nou 🙂

mokion
5. jan 2016

@maryzabeth - aha, takze aj ty tam mas asi svojho zubara. Ja som deti prhlasila k Mudr. Mitrovej vlani na jar. Bez problemov nas zobrala. Bola by aj mna, ale odmietla som. Mam zubara v mieste svojho byvaleho bydliska, ale uz s pracou pomaly konci (ma 65 rokov) a pracuje len 4 dni v tyzdni po 6 hodin. Je skvely,ale nasadil mi latku tak vysoko, že sa obávam, že takého už nenájdem.Plus som vyberavá,chcem len chlapa 🙂

azeret24
12. sep 2017

Mam najlepsieho.zubara a nedam nanho dopustit som nadmieru spokojna aj s vybornym vztahom ;) Mudr.Valentyni