Hľadám gynekologičku na Záporožskej v Bratislave
Ahojte, hľadám si novú gynekologičku. Najlepšie v Petržalke. Vyhliadla som si tri, medzi ktorými sa rozhodujem: Mudr. Matiašovská, Fellnerová alebo Vaníčková. Všetky tri na Záporožskej. Máte s niektorou skúsenosti? A hlavne aké sú u nich platby? Určite nechcem platiť ročný paušál, keďže chodievam akurát tak na preventívku raz za rok. Najlepšie by boli platby za výkon, ale nikde na internete som nenašla ich cenník. Ďakujem za radu...
@zdenulkam ja nie som tehotna tak neviem co vsetko by mala robit. ale ja ked som u nej bola s nejakym problemom tak si myslim, ze ma vzdy poriadne vysetrila. predtym co som mala dr. na riazanskej tak ta to podla mna vzdy odflakla, nikdy sa ani so mnou nerozpravala. a fellnerova mi vzdy vsetko povie
baby mne vadi sestricka..je stale nervozna .a co mi vadi ze je tam dr len dva dni v tyzdni a najlepsie sa objednat..ale predsa podla zakona by mala mat viac hodin na neobjednanie ako na objednanie...ked clovek ide bez objednania tak si to tam vystoji..ale ved ked robi len dva dni..preco nerobi viac..
@lejlakk no ja som sa nikdy nestretla s tym, ze by bola sestricka nervozna. a to tam teda uz chodim nejaku tu dobu. je to prijemna pani. a mozes ist aj bez objednania, ved su tam aj ine dr a k fellnerovej sa tiez da aj bez objednania (v utorok). takze 3 dni su bez objednania a 2 objednanie, cize je to podla zakona ako tvrdis
@luslus no tak som sa dovolala ... pani sestricka velmi zvlastnym tonom na mna isla, ze ako preco chcem ist k tejto doktorke a nie ku svojej 😕 😀 .... ? tak som zostala zaskocena 😕 a vraj najskor musim poziadat o vyradenie z evidencie u svojej a s kartou prist potom, ze az potom mi da termin .... 😕 super, ako keby to bolo akoby lusknutim prsta take jednoduche, lietat z mesta do mesta kvoli karte ...
@luslus no moja uz nedviha, najskor zajtra, ale to tam asi rovno pojdem osobne sa spytat ... ak mi ju neda ale bude ju chcet poslat, dam jej adresu... a potom mam k fellnerovej zavolaz ze karta je na ceste ci ako ? docela chaoz v tom mam ... pochybujem ze mi ju fyzicky vyda .
a hlavne mi povedala, ze k nej objednava 2 mesiace dopredu ....... ???, tolko casu ja rozhodne nemam kedze som v 6tt
@bambala ahoj ja osm tiez prestupoval k felln. a myslim ze to bolo tak ze mi sestricka u dr fellnerovej dala nejaky papier ohladom toho ze chcem prestupit kt. som aj poslala svojmu povodnemu dr a oni to poslali k novej doktorke
@lililinka12 no ano, mohla by som si rovno ist pre papierik, ale mam to tak 50 km 😝
@bambala ako fellnerovu cize novu dr mas 50 km?a preco si nevyberies blizsie ci najblizsia je ba?
@bambala vies myslim ze inakj to naozaj nespravis lebo ked je to cez poistovnu...jedine ze by si si platila plnu sumu ale aj to asi nie lebo vidim ze si tehotna🙂vysegtrenia ide cez poistovnu cize nemozes mat dve ..este by si mohla skusit tak ze zavolas povodnemu dr nech ju poslu k dr fellnerovej a sestricke u fellnerovej povies ze tam pride tvoja karta ale neivem ci to poslu bez papiera...ale zase neni to obvodak takze mozno aj hej

@strihalka ved uvidis...inak, ja ona si pyta ako sa jej zachce mam pocit 🙂 raz pyta za tie jednorazove plastove pomocky na vysetrenie (vypadlo mi ako sa to vola), potom si nepyta, raz som platila za taku vodicku, potom zas nie...ale vzdy mi dala blocik o zaplateni 🙂