icon

Hľadám gynekologičku na Záporožskej v Bratislave

alena16
7. mar 2012

Ahojte, hľadám si novú gynekologičku. Najlepšie v Petržalke. Vyhliadla som si tri, medzi ktorými sa rozhodujem: Mudr. Matiašovská, Fellnerová alebo Vaníčková. Všetky tri na Záporožskej. Máte s niektorou skúsenosti? A hlavne aké sú u nich platby? Určite nechcem platiť ročný paušál, keďže chodievam akurát tak na preventívku raz za rok. Najlepšie by boli platby za výkon, ale nikde na internete som nenašla ich cenník. Ďakujem za radu...

luslus
5. feb 2014

@strihalka ved uvidis...inak, ja ona si pyta ako sa jej zachce mam pocit 🙂 raz pyta za tie jednorazove plastove pomocky na vysetrenie (vypadlo mi ako sa to vola), potom si nepyta, raz som platila za taku vodicku, potom zas nie...ale vzdy mi dala blocik o zaplateni 🙂

zdenulkam
6. feb 2014

@okbukaj
@luslus
ja mam taky pocit z poradne že trošku to fláka..ako ultrazvuk v pohode..ale povedala som jej že mam problem s močovym mechurom-zápal..moc to neriešila.. neviem..moč som odovzdala ona ho ani neposlala na špecialne vyšetrenie ..možno sa mylim ale taky mam pocit

okbukaj
6. feb 2014

@zdenulkam to mi ani nehovor, je pravda, ze ja som v 19tt a este ani raz ma nevysetrovala zospodu a pri prvom tehu ma doktor vysetroval zakazdym aj zospodu..no uvidim, co bude nabuduce..uz mam po amnio a cakam na vysledky o desat dni budu..drz palce 🙂

luslus
7. feb 2014

@zdenulkam ja nie som tehotna tak neviem co vsetko by mala robit. ale ja ked som u nej bola s nejakym problemom tak si myslim, ze ma vzdy poriadne vysetrila. predtym co som mala dr. na riazanskej tak ta to podla mna vzdy odflakla, nikdy sa ani so mnou nerozpravala. a fellnerova mi vzdy vsetko povie

luslus
7. feb 2014

@okbukaj inak ja podla toho co vie, tak by sa na zaciatku tehotenstva nemalo vysetrovat zospodu...ale to je co som len pocula, nehovorim, ze to je pravda

okbukaj
7. feb 2014

@luslus ved ja som sa jej na to pýtala a ona povedala ze ked nie sú žiadne problémy,ze to nie je nutne..začína až od 20tt..

luslus
7. feb 2014

@okbukaj no tak ano, a dokonca v zahranici vysetruju zospodu az ku koncu tehotenstva

zdenulkam
5. mar 2014

@okbukaj ako dopadli výsledky 😉

okbukaj
6. mar 2014

@zdenulkam ahoj dakujem za opytanie, chvalabohu je vsetko ok🙂 aj som zabudla napisat 🙂 a vy sa ako mate? vsetko ok?

zdenulkam
6. mar 2014

@okbukaj ahoj, zatial je všetko ok ale mám nízko placentu zatial je to že vraj ok ale aj tak mam strach 😒

okbukaj
7. mar 2014

@zdenulkam neboj aj ja som mala, a postupne sa to asi upravilo, lebo uz nic o tom nehovoria, na zaciaku tehu to je normalne a potom by mala vystupovat vyssie..ak nie, treba si davat pozor a setrit sa;)

lejlakk
9. mar 2014

baby mne vadi sestricka..je stale nervozna .a co mi vadi ze je tam dr len dva dni v tyzdni a najlepsie sa objednat..ale predsa podla zakona by mala mat viac hodin na neobjednanie ako na objednanie...ked clovek ide bez objednania tak si to tam vystoji..ale ved ked robi len dva dni..preco nerobi viac..

zdenulkam
6. apr 2014

@lejlakk doktorka je tuším este na materskej dovolenke preto len dva dni robí. ja sa vždy objednávam 🙂
a sestricka toho ma vela preto je nervozna ☹

bambala
22. apr 2014

@zdenulkam
@lejlakk
@okbukaj baby ako je to s tymi ordinacnymi ? konkretne mudr. Fellnerova. tie co maju uvedene na stranke vraj niesu aktualne ... 😕

zdenulkam
22. apr 2014

@bambala ona pracuje zvacsa na objednavku , zavolaj a objednaj sa 😉

luslus
22. apr 2014

@bambala fellnerova pracuje v stredu a stvrtok od 9:30 asi do 15:00 alebo dlhsie + robieva aj v utorok bez objednania ale nie kazdy utorok, treba si zavolat. a momentalne maju dovolenku tak sa asi nedovolas a bud tyzden je dr. na nejakom skoleni ci kde

bambala
22. apr 2014

@luslus dakujem 🙂 tak budem skusat volat a dufat 😝

luslus
22. apr 2014

@bambala ale keby si chcela ist ku dr fellnerovej tak 6.5. ordinuje (utorok), tedy som objednana. cize ona ma vtedy asi aj objednane aj neobjednane

bambala
22. apr 2014

@luslus no to by bol idealny datum, pripadne te dalsie dva dni este 😀

luslus
22. apr 2014

@bambala tak skus volat, mozno sestricka tam bude, v piatok a pondelok tam byva uz od 7 rana

luslus
22. apr 2014

@lejlakk no ja som sa nikdy nestretla s tym, ze by bola sestricka nervozna. a to tam teda uz chodim nejaku tu dobu. je to prijemna pani. a mozes ist aj bez objednania, ved su tam aj ine dr a k fellnerovej sa tiez da aj bez objednania (v utorok). takze 3 dni su bez objednania a 2 objednanie, cize je to podla zakona ako tvrdis

bambala
22. apr 2014

@luslus a kartu si budem musiet poriesit teda sama ? od starej doktorky... ? viem ze podaktori vyziadaju sami a nema s tym pacientka potom starosti ... kedze v mojom pripade to je trochu "medzimesto" ...

luslus
22. apr 2014

@bambala toto uz neviem ako som riesila, ja som tusim doniesla listok od novej dr a stara dr poslala kartu novej, podla mna sa to takto postou da urobit

bambala
22. apr 2014

@luslus no tak som sa dovolala ... pani sestricka velmi zvlastnym tonom na mna isla, ze ako preco chcem ist k tejto doktorke a nie ku svojej 😕 😀 .... ? tak som zostala zaskocena 😕 a vraj najskor musim poziadat o vyradenie z evidencie u svojej a s kartou prist potom, ze az potom mi da termin .... 😕 super, ako keby to bolo akoby lusknutim prsta take jednoduche, lietat z mesta do mesta kvoli karte ...

luslus
22. apr 2014

@bambala tak vies ako, bez karty ta nevysetria nikdy. ja som si teraz hladala novu zubarku a tiez tak isto, najskor sa vyradit a az potom mi da termin. tak zavolaj svojej dr, ze chces kartu k inej dr ci ti ju moze poslat alebo nech ju posle rovno fellnerovej, daj jej adresu

bambala
22. apr 2014

@luslus no moja uz nedviha, najskor zajtra, ale to tam asi rovno pojdem osobne sa spytat ... ak mi ju neda ale bude ju chcet poslat, dam jej adresu... a potom mam k fellnerovej zavolaz ze karta je na ceste ci ako ? docela chaoz v tom mam ... pochybujem ze mi ju fyzicky vyda .

a hlavne mi povedala, ze k nej objednava 2 mesiace dopredu ....... ???, tolko casu ja rozhodne nemam kedze som v 6tt

lililinka12
22. apr 2014

@bambala ahoj ja osm tiez prestupoval k felln. a myslim ze to bolo tak ze mi sestricka u dr fellnerovej dala nejaky papier ohladom toho ze chcem prestupit kt. som aj poslala svojmu povodnemu dr a oni to poslali k novej doktorke

bambala
22. apr 2014

@lililinka12 no ano, mohla by som si rovno ist pre papierik, ale mam to tak 50 km 😝

lililinka12
22. apr 2014

@bambala ako fellnerovu cize novu dr mas 50 km?a preco si nevyberies blizsie ci najblizsia je ba?

lililinka12
22. apr 2014

@bambala vies myslim ze inakj to naozaj nespravis lebo ked je to cez poistovnu...jedine ze by si si platila plnu sumu ale aj to asi nie lebo vidim ze si tehotna🙂vysegtrenia ide cez poistovnu cize nemozes mat dve ..este by si mohla skusit tak ze zavolas povodnemu dr nech ju poslu k dr fellnerovej a sestricke u fellnerovej povies ze tam pride tvoja karta ale neivem ci to poslu bez papiera...ale zase neni to obvodak takze mozno aj hej