Hľadáte účinný voľnopredajný prostriedok na upokojenie?
Ahojte...
ČO Vám pomohlo VOĽNOPREDAJNÉ na také skludnenie , uvoľnenie nervov ? 🤔 Je toho na mňa veľa a som dosť napätá, nepokojná, vystresovaná 🙈 niečo čo fakt uvoľní.. nehľadám nič návykové , niečo na rastlinnej báze trebars alebo ?
@fashionshop88 persen. Čaj z medovky, valeriány. Ak smiem poradiť - obmedziť kávu, čierny čaj, piť dostatok vody. Jesť ovocie, zeleninu. Veľa pohybu na dennom svetle a radosti aj z maličkostí. Zastaviť sa v mysli, vylúčiť z nej aj zo života nepotrebné.
Mne pomohol aj sedatif PC ale až po dvoj týždňovom užívaní. Výborná je aj valeriána vo forme vitamínu alebo čaju.
Persen anxiolan madovkovy caj cerstvy vzduch.. niekedy aj pohar vinka pomoze
Spánok - kvalitná "silica" (nie vonný olej) napr. od Hanus z lekárne, Levanduľa a natrieť do 15 min pred plánovaným spánkom chodidlá (pár kvapiek na každé). Spánok bude veľmi tvrdý a dlhý, úplne to uvoľní ... dôležité je že "levanduľa" a nech sa to dá použiť "priamo na kožu".
Bezpečné aj pre deti.
Dá sa kombinovať pre dospelých aj s valeriánou v nejakej forme, ale to už je hardcore verzia...
Sedatif pc a magnéziové tablety
@fashionshop88 sex není to síce na rastlinnej báze ,ale vždy účinné
Depress, alebo čokoľvek s tryptofánom, je výborný.. depress navyše má aj horčík a vit B6.. ideálna kombinácia...
Nechcem byť negatívna, ale za mňa sú všetky tieto odporúčané veci také srajdy XD Bylinky máme na záhrade, všetky medovky, kocúrniky, levandule, kamilky a čaje mi chutia, takže pijem často. Často aj kupované zmesi. Okrem hydratácie nulový efekt.
Triptofán bol tiež veľmi ospevovaný, tak som sa krmila 3 mesiace depressom. Myslím že by som bola šťastnejšia keby som za to nevyhodila peniaze. Ani prd.
A keď počujem esenciálny olej, tak mám sto chutí hodiť tú fľaštičku niekomu hodiť do čela XD
Keď je človek s nervami v kýbli, nebodaj už s nejakou diagnózou ako depresia alebo úzkosť, tak chlípať čaj a ňuchať vône je ako dávať náplasť a odtrhnutú nohu. Vyskúšať samozrejme môžte, ale osobne mi to príde ako také chytanie sa slamky...
Ukradnite si nejaký čas pre seba, ak sa dá. Zdôverte sa a posťažujte sa, ak sa máte komu. Poproste o pomoc, ak je to možné.
Ale káva zhoršuje úzkosť a negativytu, to je ináč fakt.
Ahojte momentálne druhý týždeň bojujem mám panickú tetaniu viete poradiť ako to zvládať ? Lieky ešte nezaberajú
@fashionshop88 sex🤭😉
Vedome riadené dýchanie a máš to zadarmo
Mne pomáha dýchanie, ukotvovanie sa v realite - chodenie naboso, chytenie sa niečoho/niekoho, pozorovanie vecí okolo a ich pomenovanie, spočítavanie vecí okolo a môj favorit - HUDBA. Ja mám playlist, ktorý sa volá guajacuran. Už som zažila stav, že môj mozog šiel do totálnej paniky, normálne slúchadlá, ľahla som na zem, pustila si to, k tomu dýchanie a po 30 minútach som sa z tej zeme postavila ako znovuzrodená 🤪.

@fashionshop88 Persen forte