Hnedý výtok po menzese. Čo to je?

lollipop22
25. jún 2012

Ahojte baby, vytvorila som tuto diskusiu lebo potrebujem pomoc a neviem si poraddit kto ma stym skusenosti tak prosim poradte. pred tyzdnom aj daco sa mi skoncila menstruacia ale vcera som si vsimla ze mam zase hnedy vytok a nechápem od coho.nestresujem a nic take ze by som zase mala dostat.myslíte ze to sa vajíčko uhniezduje a som v tom?lebo asi pred 6 dňami som sa zobudila nato v noci ze má neskutočne picha v podbrusku a teraz toto prosim poradte kto ma s podobným skusenosti. Dakujeem.

alena16
25. jún 2012

Ak to bude trvať deň, dva môže to byť uhniezďovanie vajíčka. Ak dlhšie, tak radšej skoč na gyndu. Môže to byť nejaký zápal, infecia... Niekdy môžeš krvácať aj po pohlavnom styku, alebo mohla prasknut nejaka cievka na krcku maternice.

lollipop22
autor
25. jún 2012

@alena16 dakujem za odpoveď dufam ze to nebude nic vazne a fakt bude to uhniezdovanie 😵

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaruska8
25. jún 2012

Presne, to bude ovulácia, niekedy sa pri nej aj špiní, niekedy len pichá vaječník niekdy nič, len napr. výtok ako bielok vajíčka.

nvachova
14. jan 2013

Ahoj jsem nová, potřebují se poradit . Žijí v cizině a tak vím že mě objednají až za dlouho, mám v tom zkušenost. Poslední menstr .se. opizdila jen o4 dny ,, pak přišlo spineni a druhej den jsem už krvacela, třeti den jsem jen krvacela min. Teď jen spinim 5 dní a je taková cervenohneda.Test jsem si udelala včera a byl negativní. V tehu už nevěřím, měla jsem velké problémy. Ale snad nějaká kocina. ma stejné příznaky,prosím o radu , strasné. se tím trápím.

peta114
24. mar 2017

Ahojte, ja som 3 dni po menštruacii a mám hnedý výtok, nestava sa mi to často, čo to môže byť? Ďakujem ;)

hani120
30. nov 2018

M