Hnis v zube
Zdravim som tu nová, je tu niekto kto mal podobný problém? Mám dlhodobo rozpadnutý zub a tečie mi z toho sem tam hnis, už sa ho chystám vytrhnúť ale mám strach že čo pod tým zubom bude. Keď som bola RTG pred 4 rokmi tak tam bolo vidieť ako keby vačok na snímke nad koreňom dali mi antibiotika a že keď ich vyberiem budú trhať lenže ja som viac k dr nešla a dnes to už chcem riešiť no bojim sa čo tam bude. Vtedy som aj opuchla ale po ATB to zmizlo a bolesť viac neprišla až teda teraz po 4 rokoch . Je to horná 6ka
Dikyyy
Spomínate tu Dr.Skryp v Šuranoch ja som bola veľmi spokojná. Ja sa strašne bojím injekcie až odpadávam a ja neviem ani ako mi ju vždy pichol ....urobil mi krásne nové zuby.
@sidhan aj vám trhal zuby?
Ale načo riešiš, či to bolí? Synovi trhali 2 zdravé očné zuby kvôli strojčeku. Dali injekciu, vytrhli, dala som mu Ibalgin 2 dni a bolo dobre. Nie si jediná, komu vytrhnú jeden zub. Je tam toho. Nerozmýšľaj toľko a choď.
Poradím ti, viem že máš panický strach, ale skús sa prekonať a čo najskôr to rieš, pretože 4 roky je už dosť dlhá doba, a koľko ešte chceš čakať, aby sa to ešte viac zhoršilo? Viem, že sa bojíš, teda máš panický strach, ale to isté mám aj ja, napr ja sa bojím len plombovabia zuba, ale vždy sa prekonám a idem, viem, že ty si asi s tým horšie, ale hádam nechceš ďalej čakať, aby sa ti to ešte viac zhoršilo. Držím ti palce, a nech ten strach prekonáš. Je lepšie tam ísť čo najskôr ako potom keď už bude neskoro. Píšem ti ohľadom toho, preto, lebo aj ja mám strašne panický strach z lekárov, nemocníc atď.
Najpr si daj niečo proti strachu. Anxiolan 2tbl ...k zubárovi... a potom Ibalgin. Aj zaspíš.
Áno celý vrch mi vytrhal chcel mi robiť mostík ale už sa nedalo nič zachrániť ja som stále opúchala .Môj muž sa čudoval že som tam potom chodila dobrovolne sama😅.
@sidhan fúha :D tak to ste teda zažili,,, trhať všetky zuby asi by ma porazilo 🙈😁

no ved nechcel ísť bál sa. Mal bolesti ved mu ochrlá pol tváre