Hnisavá angína
16. feb 2025
Ahojte.tak bola som v piatok na pohotovosti a dal mi antibiotika.Mam hnisavu anginu.vo štvrtok ma bolelo hrdlo a večer som si zbadala na mandliach capiky.Zalozila dlsom si rusko.No išla som v piatok večer na pohotovosť lebo som nemala kde dat malú.mam antibiotika na 6 dní.citala som hocičo na nete ale skusenosti druhych su asi lepšie.chytili to od vás aj vaše ratolesti?a koľko fni dom vlastne od začatia liečby infekcia?ze do kedy nosit rusko.ja som vôbec nemala teploty iba ma hrdlo bolelo ani nerezalo ako opisuju iný ze akoby jedli ziletky.lekar vravel ze mi to chytilo iba jednu stranu.dufam zevdcerkavto nedostane.aka je inkubacna doba vlastne? Lebo všade sa píše inak..
@paulinka81 super ďakujem pozriem to...a poprípade zavolám.

@juliana1203 Ahoj, viem, aké to je, keď sa necítiš dobre a ešte sa bojíš, aby to nechytalo aj dieťa. Ja som mala hnisavú angínu tiež, dostala som ATB, ale aj tak som sa necítila dobre a stále som sa bála, kedy sa mi to vráti. Doktori ti povedia len, že infekčná si pár dní po nasadení ATB, ale neriešia, prečo sa ti imunita oslabila a telo sa nevie brániť.
Ja som nakoniec zavolala pánovi Adamkovičovi zo zdravyclovek.sk, on mi vysvetlil, čo sa v tele pokazilo, prečo sa choroby vracajú a ako to napraviť tak, aby som sa už netrápila. Ak nechceš len čakať, kým ATB potlačia príznaky, ale chceš to riešiť poriadne, zavolaj mu na 0950 542 989. Mne to fakt pomohlo. Držím palce, nech si rýchlo fit!