Holíte si nohy pravidelne aj v zime?
Ahojte,
holíte si nohy pravidelne aj v zime ?
@simsalabim tak si daj pyzamove nohavice😆
Nie a uvedomila som si to minulý týždeň na pedikúre, ze by som už mala😃
Priblizne raz za mesiac. Ale ja mam 4 chlpy na nohach, ktore ani nevidno.
Samozrejme každý druhý deň ako všetko či je leto či zima ...nemám rada pichlave nohy
Podľa mňa je vrchol ked si žena neholí v zime nohy. Coze chlpy rastu len v lete? Fuj
Neni nic horsie jak neoholene nohy. Grcam uz len z toho pohladu.
Holila som si ich aj ked som nemala muza.
@gazpalm 😂 no mala som "šťastie"
Vlasy si v zime tiež neumývate? Tak ako si vlasy umývam každý druhý deň v lete aj v zime, tak sa aj holím každý druhý deň, nohy niekedy aj každý, či v lete či v zime. Dokonca aj keď som sama bez chlapa. Tak ako je pre mňa humus napr nesprchovať sa každý deň, tak je pre mňa humus ak by mi nevadilo chodiť chlpatá.
to co je za blba otazka.. ano, raz za tyzden aj v lete, pretoze az po tyzdni mi vidno chlpy
@luccija je mi v nich teplo, takze to pre mna nie je riesenie.
Ja sa holim kvoli sebe, ze mne sa to nepaci a vadi mi to. Bez ohladu na to ci chlpy vidi niekto iny lebo mam suknu alebo kratasy, plavky a pod. alebo to nevidi nikto lebo mam dlhe nohavice napr. v zime.
Cize tie co sa v zime neholia, tak im chlpy nevadia, su samy so sebou v pohode zarastene, muzi su s nimi v pohode a holia sa v lete len preto, ze by v kratasoch chlpy videli ini? A az to im vadi?
A nehovorim teraz o tych co maju par svetlych chlpkov co ani nevidno, cize "je jedno" ci sa holi ci nie.
Áno
Tak ja sa napr na nohách neholim vôbec, mám take chĺpky jemne a svetle že ich ani nie je vidieť. Našťastie 😁
áno, zarastám veľmi málo, takže to je šup šup v rámci hygieny

Ja v zime o dosť menej. Áno, nepáčia sa mi chlpy ale na druhej strane mám suchú atopicku pokožku a to neustále dráždenie holenim mi spôsobuje ešte viac problémov. Pre toto leto rada nemám skoro každý deň sa holiť a potom mať suchú, svrbivu podráždenú pokožku celý deň lebo ak vidno jeden malý chlpok pre spoločnosť katastrofa.