Hospitalizácia a odsávanie

slamka555
8. nov 2018

Babusky poradte ako to je 🙂 .. 25.11. ma caka planovana operacia zlcnika. Problem je vtom, ze este dojcim. Babo tam somnou ist nemoze, takze cca 4 dni si budem musiet v nemocnici mliecko odsavat odsavackou. Ja len netusim , ze kedy treba 🙂 .. 😅 Viem, ze ked uz je prs taky naliaty az boli..tak to ano 🙂 Ale ked nieje ? 🙂 Ked je makky a necitim ,ze by bol plny .... vtedy nebude treba odsat? Nemozem dostat zapal ? :/ Dakujem vam pekne za rady ;)

babi81
8. nov 2018

@slamka555 neviem kolko ma tvoje babo, al do 6mesiacov tak cca jazde 4hod odsavaj.preco myslis ze dostanes zapal?ja som odsavala 4mesiace lebo malunka sanechcela prisat.

slamka555
autor
8. nov 2018

@babi81 mam 9 mesacne mimko 🙂 bojim sa ci nedostanem zapal ak neodsajem prsniky , ale myslim , take este nie celkom naplnene 🙂. Akoze ..viem ze ked su naliate treba ..ale ci odsavat pocas dna aj ked mam pocit ze su prazdne ? :/. .

babi81
8. nov 2018

@slamka555 ked mas pocit, ze su prazdne tak nie.pri takom vacdom som odsavala max 4x za den.vydrzala som celu noc, takze pred spanim a potom hned rano.neboj zvladnes hlavne klud.drzim palce

pininka
8. nov 2018

@slamka555 mne sa odsávač nikdy nedariloz keď tak pár ml. Tiež som išla na operáciu ale bábo malo rok a odstavila som ju postupne, lebo som brala.silne lieky aj naďalej po operácii a nechcela som aby to pila. Aj ty budeš brať lieky aj budeš možno total grogy po operácii, jedine že začneš už teraz odsávat do zásoby.

siska53
8. nov 2018

@slamka555 ano,odsavaj aj tak,ja som presne tak bola,mala.mala 7m. A ja som.bola od stredy do soboty obeda v nemocke. Malu mi 2x doniesli na dojcenie pred operaciou,potom uz nie. Ale cca 24 hodin po operacii som nebola schopna nicoho,az potom som si asi 3-4x odsala. Ako sme.prisli domov,hned som.malu nadojcila, laktacia normalne fungovala akoby ziadne, da sa povedať,prerusenie nebolo. Urcite necakat na uplne naliatie, treba priebezne odsavat. Ja som.pri malej nikdy nemala.tvrde prsia (to len pri malom) a mlieka som mala dost.