icon

Hospitalizácia vo Vyšných Hágoch

victoria9870
4. mar 2025

Ahojte, o pár dní budem hospitalizovaná vo Vysnych Hágoch - Podozrenie na sarkoitidu. Cielom je dovyšetriť,
Resp. potvrdiť alebo vyvrátiť diagnózu. Neviete náhodou, aké konkrétne vyšetrenia mi budú robiť? A ako dlho cca trvá hospitalizácia – koľko dní? V prípade záujmu o nadštandardnú izbu, je potrebné to rieši vopred? Za kazdu odpoved dakujem.

euka210
4. mar 2025

@victoria9870 neviem, svokra tam bola, ale s inou dg. Urcite su tam dobri dr.a vysetruju dost rychlo, co tam bola min.rok.

fkata
4. mar 2025

@victoria9870 Ahoj, bol tam hospitalizovaný svokrov brat, ale s inou dg.. Jemu robili komplet vyšetrenia, neuznali žiadne hotové výsledky. Hospitalizovaný bol tak, že 10 dní, potom bol na víkend doma a znova 7 dní, po operáciu.
Sú tam odborníci, on sa nesťažoval.

rika44
Autor odpoveď zmazal
zuzy777
30. júl 2025
@rika44
Odpoveď bola zmazaná

@rika44 Ahoj rika44, aj mne robili RTG pľúc aj CT pľúc, teraz ma posielajú na bronchoskopiu, ale veľmi sa bojím toho vyšetrenia, keďže ty si to odmietla, namiesto toho ti urobili nejaké iné vyšetrenie? ďakujem za odpoveď

misinka26
30. júl 2025
@zuzy777

@rika44 Ahoj rika44, aj mne robili RTG pľúc aj CT pľúc, teraz ma posielajú na bronchoskopiu, ale veľmi sa bojím toho vyšetrenia, keďže ty si to odmietla, namiesto toho ti urobili nejaké iné vyšetrenie? ďakujem za odpoveď

@zuzy777 Ahoj, ja som ležala vo Vyšných Hágoch pred 2 rokmi tiež na diagnostiku sarkoidózy. Sarkoidóza sa nedá potrdiť inak ako odobratím vzoriek buď bronchoskopiou (tú mi robili 3 x) alebo ako mne museli dopotvrdzovať aj torakoskopiou. Kde ti budú robiť bronchoskopiu? Mne robili 2 x v Ružinove a tam to bol des, vo Vyšných Hágoch to bolo úplne ok. Áno nie je to nejaké "príjemné" vyšetrenie ale nič čo by sa nedalo vydržať. Pýtaj si oblbováky a bude to ok...

zuzy777
30. júl 2025
@misinka26

@zuzy777 Ahoj, ja som ležala vo Vyšných Hágoch pred 2 rokmi tiež na diagnostiku sarkoidózy. Sarkoidóza sa nedá potrdiť inak ako odobratím vzoriek buď bronchoskopiou (tú mi robili 3 x) alebo ako mne museli dopotvrdzovať aj torakoskopiou. Kde ti budú robiť bronchoskopiu? Mne robili 2 x v Ružinove a tam to bol des, vo Vyšných Hágoch to bolo úplne ok. Áno nie je to nejaké "príjemné" vyšetrenie ale nič čo by sa nedalo vydržať. Pýtaj si oblbováky a bude to ok...

@misinka26 ďakujem pekne, ja mám ísť do Nových Zámkov, keby tu bol niekto, kto má skúsenosti tam, budem vďačná

rika44
Autor odpoveď zmazal