Hučanie a šumenie v ušiach

margita_zv
8. sep 2016

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či ste sa už niekto stretli s niečím podobným. Už mi týžden neustále šumí v ušiach ten šum sa dá prirovnať zvukom podohným mušle keď si priložite k uchu. Je to na nervy, bola som s tým aj u ORL, doktorka mi spravila výplach jedného aj druhého ucha, skontrolovala ale vôbec mi to neprešlo. Tak som si povedala fajn, veď keby s ušami niečo mám asi mi to povie a hádam to prejde. No ono je to stále rovnaké, hlavne to pocitujem ked je okolo mna ticho, nemozem sa na nic sustredit. Neviete mi poradiť niekto? Prejde to? alebo sa s tým musím naučiť žiť?

majkabr
8. sep 2016

No mne to robilo keď sa mi rezali zuby múdrosti a prešlo to až vtedy keď mi ich chirurgicky odstránili. A tiež to trvalo kým sa nato došlo z čoho to je

rebeka1999
8. sep 2016

Ja mám takýto problém ale je vyvolaný inými zvukmi, napríklad pri pečení na panvici keď počujem ten praskavý zvuk oleja tak mi v momente začne v ušiach presne ten zvuk ktorý sa dá prirovnať zvuku v mušli ale ovela intenzívnejší, je to hrozne neznesiteľné, mať to dlhšie tak sa zbláznim. Dá sa s tým niečo robiť?

lajhar
8. sep 2016

ja toto zijem o detstvom.huci a huci.bola som mri a tam bratislave na otoneurologiske ambulancie limbove, hovoril professor ze mam poskodene nervy na vnutorne uchom.a este poskodene je aj rovnovaha.tak musim vydrzat dalej.

sashka22
8. sep 2016

Znamej nato pomohola az akupunktura, tiez uz bola nanervy z toho s mala to dlhodobo.Sama neverila, jej pichol jednu a bolo to prec.

bordovlaska
8. sep 2016

podľa opisu je to ušný šelest- tinitus.. myslim, že liečiť sa nedá...

xevulax
9. sep 2016

mamina to ma. bola s tym v nemocke na infuzkach a berie lieky na audiometrii jej namerali aj zhorseny sluch. Diagnoza na cely zivot. Liecit sa neda da sa liekmi potlacit zhorsovanie(vraj)

lajhar
9. sep 2016

to je pravda.liecit neda stav je trvaly.ja uz oboch usam nepocujem nic.len huci .tak som id.