Ide o štítnu žľazu?

28. feb 2023

ahojte potrebovala by som surne poradit ohladom zdravotnych problemov, resp. priznakov, k k lekarovi samozrejme idem ale velmi mi pomoze aj vasa rada..uz dlhsie ma trapia nasledujuce priznaky--neklud taky vnutorny nepokoj, ze nedokazem ani na meiste stat chvilu, navaly tepla potom zase zimnica, vynechvanie menstruacie niekedy aj par mesiacov,( u gyn som bola), podrazdenost, nervozita, problemy s kozou tvori sa mi neustale supinate cervene flaky na čele a okolo nosa ktorych sa neviem zbavit, poruchy spanku, neviem zaspat a ked zaspim casto sa budim, a zvysena chut do jedla..svrbenie kože..mozu byt toto priznaky ze hapruje stitna zlaza?

autor
28. feb 2023

a srdce mi busi tak ze mi ide niekedy vyskocit..cez den byva unavena vecer nabita energiu ze moze ist kludne rubat les

zdenka11081983
28. feb 2023

Tu nik nema vestecku gulu... Urýchlene chod aspon na odber krvi. Priznaky som mala podobne aj ja. Ale ja som sa liecila na stitnu s prestavkami od detstva. A radim ti rychlo preto, lebo u nas v rodine mame ochorenie Basedow.. Vypulene oci.

autor
28. feb 2023

@zdenka11081983 idem v piatok rychlejsie ma nevedeli zobrat na endo

bajka16
28. feb 2023

Niesom doktor ale teda ja mám všetko toto a mám zníženú funkciu. Takže môže byť ale príznaky sa môžu klbit môže to byť hocičo.