Ja a aj manžel máme štípance, ktoré svrbia

20. júl 2022

Ženy pomoc. Ja a manžel mame už asi 4 dní po tele stipance ktoré svrbia . Podla mna to nieje od komara. Mame to lem my dvaja a deti nie takže zrejme z postele. Inak mi to nejde do hlavy :( .. boli sme na chate na pobyte a keď sme z tade prišli hneď sme sa ráno zobudili so stipancami .ja neviem ci sme si z tade niečo priniesli netuším ach alebo je to náhoda a mame to z dakade inakade netusim . Ale je to červený stipanec s červenou bodkou v strede takže môže to byť plastica? :( ak ste to niektorá mali panebože ako ste postupovali co robiť som na prazky ...riadim vysávam, zmyvam a prezliekam periny pravidelne ...v živote sme toto neriešili... dnes som všetko vysavala aj matrace následne obliečky z matracov vyprala v 90st ...aj periny všetko... a nastriekala všetko prípravkom na roztoče ktoré doma mame keďže syn je alergik na roztoče .
Máte s tým skusenost? Ďakujem

ckocka
20. júl 2022

Teraz je vonku tolko hmyzu čo ťa može poštípať, prečo práve ploštica? Mňa niečo poštípalo v lese, svrbelo to dva týždne a červené to mám ešte stále.

autor
20. júl 2022

@ckocka podľa toho čo som si čítala o tom ze aké nahavaju stipance ale aj to ze mam zaradom také stipance aj na nohe aj na chrbte a dole nad bruchom nie je jedna ale viac ako keby zaradom. Tak všetko to nasvedčuje asi tomu :( no bodaj by to tak nebolo ale neviem . Preistotu som atak vyhodila aj periny aj vankúše zajtra pôjdem kúpiť nové a uvidíme

ckocka
20. júl 2022

No vyhadzuj, na zdravie.

autor
20. júl 2022

@ckocka co máš za problém akože ? Moja vec ci vyhodím ci nie na nové mam tak asi je to normálne neviem akože co tu splietas ... ja sa pýtam k veci a nie nato ci mam vyhadzovať ci nie ...

hlubik
20. júl 2022

blcha tipujem

euka210
20. júl 2022

ked su stipance za radom, najcastejsie 3...je to blcha...a to hrozne svrbi, hlavne vecer. Vyprat vsetko, vysat, vystriekat biolitom matrace a tu jednu noc kym sa vyvetra spat inde.

vitacalcin
21. júl 2022

nechcem ťa strašiť, ale takéto chodbičky robí aj svrab, nepociťuješ väčšie svrbenie večer alebo v noci? (laik)