Ja už nechcem žiť

8. jún 2025

Uz mam dost ako sa do mna vela ludi pusta hoci somnnic zle neurobila.. na tejto stranke. Mam uz dost svojich psychických problémov.. ludia tu mi len blížia a zhoršujú moj psychicky stav.

anonymes
8. jún 2025

Vymaž si konto a iz nebudu zabudni na túto stránku

janai1
8. jún 2025

Tereza je najvyšší čas vymazať konto na tejto stránke. A začať brať lieky, navštevovať odborníka

minenkaa
8. jún 2025

Ano za všetko môžu ini ľudia

autor
8. jún 2025

@minenkaa co som urobila zle ked som napisala vtipy.

minenkaa
8. jún 2025

Asi zle vtipy

mamina7070
8. jún 2025

ake vtipy? daj link na ne pls

autor
8. jún 2025

@mamina7070 vymazala som ich ked sa do mna pustili.

mamina7070
8. jún 2025

a o com boli ? sak daj aspon na chvilu jeden sem a potom vymazes

gabrielkaa
8. jún 2025

Začni žiť svoj život. Staraj sa o seba, svojich blízkych, kamarátov rodinu deti… Kašli na Modrý Koník, arogantne tetky tu… A možno by som zašla za psychológom.

zuzanaete
8. jún 2025

Vypni kona a svoj stav konzultuj s lekarom.

janetinka27
8. jún 2025

Ahoj, ludia si tu vedia ublizovat. Neviem, co si sem pisala, ale ludia sa radi predvadzaju, ponizuju inych a citia sa potom lepsi, dolezitejsi. Za sekundu na teba zabudnu a ziju si dalej svoj zivot, ale ty ostanes zranena. Ja tu chodim uz roky, ale temy nezakladam, veci radsej riesim s ludmi, ktorym doverujem. Vyprdni sa na kona, zrus konto a oslov blizkych ak potrebujes pomoc.

balerina2025
8. jún 2025

a preco si na MK? ak mas problem, smer lekar.

januska12323
8. jún 2025

Nikto jej neublížil len to boli nevtipné vtipy a hneď začala urážať ostatné.
Ja to stále hovorím verejné internetové siete nie sú pre labilných ľudí.

sweetlife001
8. jún 2025

Ty VZDY a VSADE píšeš o svojich psychickych problémoch, tak sa prosím ťa už začni liečiť a ak sa náhodou liečiš, tak zmeň psychiatričku, to je nutnosť. A veľmi by som na tvojom mieste obmedzila MK, tie "vtipy" toto bolo totálne odveci, vymýšľaš si tu diskusie, vkuse aj o tej skupine to je choré, ľudia potom reagujú ako reagujú a potom plačeš že tebe sa kvôli nim zhoršuje stav.. vymaž si tu konto a máš pokoj.

martinka13
8. jún 2025

Nedávaj príspevky na verejné fórum, keď máš z reakcií iných takéto stavy. To je online anonymný priestor. Každý si rád kopne....

miadi
8. jún 2025

Asi karieru komika nemozes ocakavat na MK . To ze sa tvoje vtipi nepacili je uplne ok kazdy ma iny zmysel pre humor. Ale aby si koli tomu mala reci ze nechces żit. . Odkryva ovela hlbsi vnutorny problem ktory by si mala riesit s odbornikom. Ked to neriesis tak si len internet troll , zivot je viac ako socialne siete, V realite najdes aspon jedneho cloveka ktory sa tvojim vtipom rad zasmeje,

lenkasarka
8. jún 2025

Ak máš takéto stavy vymaž si tuto stránku pre svoje dobro.

ivangeline
8. jún 2025

Zahodiť mobil je cesta ku zdraviu.

123_monika
9. jún 2025

Vždy je cesta von, vždy je nádej, odliv odborníka,je to dôležité, potrebuješ pomôcť prejsť náročným obdobím,potom znova zasvieti slniečko,neboj ☺️

vevematus
10. jún 2025

100ludi, 100chuti...na tvojom mieste by som prestal s touto stronkou 🙂

katkaa01
10. jún 2025

A kto Ti káže aby si bola na tejto stránke?Keď nechceš žiť treba to riešiť so psychiatrom a nie tu na MK

maxiva
10. jún 2025

No niektoré ženy, sa tu chovaju ako supy.. Len čakajú do koho si môžu kopnúť, koho uraziť, ponižit... A potom sa pridaju ovečky a viac a ešte... Jezus to je sranda.. Úbohé
Je to sprosta šikana, co tu poniektoré predvádzajú. Mali by sa tu rad radom rušit účty.. Neviete kto ma aku povahu, aky ma život, co prežíva... A potom bum hrstka sliepok sa vrhne a ubližuje niekomu.. Kvôli vtipom??
Vtipy som nečítala, autorku nepoznam, ani jej príspevky... Neriešim niekoho prispevky,čo ma nezaujíma, to preskočím.

dia219
10. jún 2025

To fakt dakto chce umrieť lebo niekto na sociálnej sieti niečo povedal ? Preboha koľko máš rokov ? 12 ?

maya_hi
10. jún 2025

Ľudia na tejto stránke ťa vôbec nepoznajú, nemáš s nimi skutočný vzťah. Sú to len nejaké virtuálne postavičky. Kašli na nich. Alebo na koníka nechoď. Je to tu len samá nenávisť

mimusha3
10. jún 2025

@dia219 to vôbec nie je preto. Ak má depresiu, môže mať "chvíľku" šťastia a možno práve v tej chvíli pridala niečo čo si myslela, že bude fajn, no znovu dostala hejt.. To v depresii veľmi nepomôže a nabalené momenty sa len stupňujú a stupňujú až to môže skončiť tragicky..

Súhlas s tým, aby si so svojimi stavmi navštívila odborníka. Verím, že ti pomôže 🙏🏼

lucia11kob
10. jún 2025

Smer psychiater..nie v zlom 🥰 AD vedia pomôcť 😊

gabrielkaa
11. jún 2025

@maxiva Presne tak, ja som si to všimla. Raz sú to vtipy raz je to rodina oslava, raz sú to nejaké problémy atď..proste keď niekto nevie reagovať, alebo reaguje agresívne, nechápem prečo jednoducho neignoruje príspevok