Jazvičky po akné a začervenané miesta na pleti

rebekad123
8. sep 2017

Ahojte kočky 🙂 Dcéru veľmi trápia jazvičky po akné, neviete o nejakom produkte, ktorý naozaj pomôže vyhladiť pleť? Keď je v škole má veľmi začervenanú pleť a aj jazvy, vypadá to ako nejaké veľké akné. Vypadá to naozaj zle 🙂 Prosím o radu a veľmi pekne ĎAKUJEM 🙂

dskjhfdlkdjhl
8. sep 2017

@rebekad123 moja dcera mala problemy, nie sice velke jazvy, ale uplne cista ta plet nebola. Kozna lekarka jej to najskor preliecila a potom doporucila chemicky peeling. Musim povedat, ze to dopadlo vyborne. Keby som bola na Tvojom mieste, tak idem na kozne a riesim to tam.

madeline1
9. sep 2017

na akne pomahaju aj klasicke, uplne lacne kremy z lekarne- zinkovy krem na zapalene vyrazky a na jazvy po akne kalciovy krem.

stastnablcha
10. sep 2017

ja by som sla veru na kozne hlavne ked pises ze je to problem. neviem ake stare dieta mas, ale ja som presedlala na kozmetiku nuance a to mi celkom pomaha na plet. ale asi to nieje co hladate.. tak ais tu koznu alebo dobru kozmeticku..

madeline1
10. sep 2017

@stastnablcha kozna da vacsinou kremik z ktoreho ma ona zisk a tam to konci...Nevravim, ze ist ku koznej je zly napad...ale treba to skombinovat i s napriklad zmenou stravy na zdravsiu + zacat pouzivat prirodnu kozmetiku. Je drahsia ale zvacsa riesi taketo problemy. Vyriesit akne je vsak dlhodoba zalezitost. Niekedy je fajn dat si predpisat vhodnu antikoncepciu...i to pomaha.

babulkomale
10. sep 2017

šípkový olej a kozmetika Atok 👍

madeline1
10. sep 2017

@babulkomale alebo prirodna bulharska kozmetika z ruze ...ak tam pojdete , treba si ju zakupit co najviac...alebo kozmetika hristina alebo kozmetika ives rocher...

aleboo si objendja nieco na akne aj z avonu...nie je sice prirodny ale vyrobky z avonu mi tiez zvykli pomoct

atok some ste neskusala, no pozerala som to teraz na nete...vizera zaujimavo....

stastnablcha
11. sep 2017

@madeline1 ja teda nechcem do toho vrtat, ale myslis ze antikoncepcia a hormony pchat do mladej baby je vhodne kvoli pleti? ja teda neviem, ale pride mi to prilis zasadny zasah do mladeho organizmu kvoli jazvičkám...

lubicamala
5. okt 2017
Používateľ lubicamala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lubicamala.

Ak mozem poradit, ja osobne som mala skoro presne ten isty problem, nic nezaberalo a nakoniec mi kozna poradila pouzit dermaroller, pouziva sa to tak, ze si po naneseni pilingu, kremu proste nejakeho pripravku na plet masirujes 2-3 min postihnute miesto dermarollerom. Mne osobne to naozaj pomohlo, sestra to pouziva proti celulitide, ja na akne aj jazvy po akne..

dzt
23. feb 2019

@lubicamala a stratili sa ti jazvicky úplne?