Je bezpečné užívať 2 antibiotiká súčasne?
Ahojte,mám za sebou laparo operáciu praskla mi cysta a vyberali mi aj slepak.V prepúšťacej správe mám ATB 2tabletky/12 hod +dalsie ATB 2 tabletky\8hod….az teraz keď dom si ich chcela dať som si to všimla. Ja len či je to OK

Určite to vie lekár lepšie, ako ostatní tu na mk. Ano, aj dvoje atb brať súčasne je ok.
@lucyhatala len kľud, mala som obdobia, kedy som brala 4 druhy ATB naraz. len pozor na Entizol, ani kvapku ničoho, čo obsahuje alkohol! ani len kvapky od kašľa, pokiaľ obsahujú alkohol. Kombinácia tohto lieku a alkoholu ti môže poriadne zničiť pečeň.
@lucyhatala len kľud, mala som obdobia, kedy som brala 4 druhy ATB naraz. len pozor na Entizol, ani kvapku ničoho, čo obsahuje alkohol! ani len kvapky od kašľa, pokiaľ obsahujú alkohol. Kombinácia tohto lieku a alkoholu ti môže poriadne zničiť pečeň.
@amdornik dakujem
@amdornik dakujem
@lucyhatala brala dcéra 2 kombináciu pri zápale pľúc napr. Nespekuluj a riad sa tým, čo máš v správe.
@lucyhatala Ahoj je to mozne. Len este by som ti odporucila nasadit aj probiotika, lebo 2 atb je celkom zataz, tak aby sa ti nedokazilo uplne travenie. Probiotika 2h pred alebo po uziti atb. Vela zdravia🍀
áno, syn ako dieťa bežne bral pri zápale priedušiek dvoje antb.
nemala som s tým problém, pediatrovi som verila.
áno, syn ako dieťa bežne bral pri zápale priedušiek dvoje antb.
nemala som s tým problém, pediatrovi som verila.
@deti95060810 a zapáchal aj moc po ATB?

@lucyhatala veď to máš jasne tam napísané či si myslíš že sa dr pomýlil?