Je bolesť od zuba, nervu alebo dutín?
Ahojte, prosím vás, ja som už v koncoch, ako naschvál, keď mi menia korunku na zube, tak problém...Už ale dlhšie si cítim akoby nad hornou jednotkou bolesť pri kosti, ale akoby tam niečo bolo hore pri nose, pri dotyku a pritlačení ma to rozbolí... Bolí ma líce akoby kosť už dlhšie tiež a ide to ku uchu, výraznú nádchu nemám, nos som mala trošku upchatý...
Keď sa usmejem tak ma to zabolí hore pri nose, pri zodvihnutí hornej pery. Sem tam som si hodila Nalgesin ale už to cítim stále... Najviac sa bojím toho aby to nešlo z toho zuba, je mŕtvy.
ďakujem za rady.
@ronie338
Ahoj. Prepac ze zasa otravujem ale ty mojs butlava vrba. Prosim ta este. Bola som vcera vyskusat korunku ale musis este opravit...tu docasnu co som mala od 22.10. Mi dobre netesnila a dostavslo ss mi tam z jedla. Lenze vcera ju dal dolu ale mi to nevycistil s potom hned nslepil dalsiu docasnu zirkonovu co bola na skusku. Js sa strasne bojim,ze sa mi tam zacne kazit trn zub co este ostal,mrtvy pod touto asi v pondelok pojdem na skusku...ci to vydrzi kym nalepia napevno? Ja sa uz zblaxnim z tohoto. Stehy super dobre ss to hoji a tychlo povedal...
Dakujem.
Keďže ešte nelepili napevno nič nebude. Ono kaz sa nespravi za týždeň a pred definitívnym lepením to cele ešte vyvistia. To sa čistí kefkou tou malou, dezinfikuje alkoholom a podobne. Netreba sa báť bude v poriadku
@ronie338 za mrsiac skoro...
Ahoj. No dasno zahojene, stehy vybrate a korunka nalepena...len aj tak to nie na 100% spravili asi 4 rozne farby aj tvary, vybrali sme tuto, no natrapila sa technicka ale aj tak sa mi ta farba zda traz trosicku belsia uz nie je seda aspon. Neviem si aj tak zvyknut ja som chcela presne taku ako mam vedla,len oni,ze ja mam kazdy zub na inu stranu tak sa to zle robi...a neviem,ci je to tak pri zirkonoch, ked som sla napr do DM alebo nejakeho obchodu,kde su ine svetla ledky alebo neony tak riadne jw to vidiet...poslem fotku. Ale uz asi nic nenarobim...

To ešte cele môže byť citlivé. Treba chvíľu počkať. Ak to neprejde do týždňa alebo sa bude zhoršovať bude to iné