Robili my Echo a 5x ekg ale ja sa necítim dobre pichá ma pri srdci a je mi špatne zvieravé bolesti na hrudníku a bolesť
vyžarujúca do ľavej ruky chcem sa opýtať či stačí Echo podľa vás alebo aj EKG holter ?
Podobne bolesti maju ludi s nadmernym stresom, nadmernou zatazou...
ano ak by bol problem videli by to skus si dat nieco na ukludnenie
Neurológ?
@stellarstar bol som na mr chrbtice a nic
@zmrzlinka2021 chrbtica je v poriadku že vraj podľa MR
@zmrzlinka2021 posiela ma naspäť na kardio a rehab
@tomas0108 a u psychiatra si bol?
@mamina7070 beriem magnezium neurol a guajacuran
@zmrzlinka2021 nie nebol som
@tomas0108 tak treba ísť na
@tomas0108 a keď máte tie nepríjemné stavy, a dáte si neurol, tak vám to prejde?
@jaaankaaaa každý deň beriem neurol sú dni keď mi je lepšie ale ak ma niečo chiťí tak mi je zle celý deň
@tomas0108 ano, je to psychika. Skus dychacie cvicenia, relaxacne metody, jogu, autogenny trening, cvicenia na chrbticu, napriklad SM system. Ak mas spazmy na svaloch, tak to odhali len fyzioterapeut, nie CT alebo MRI. Vsetky tvoje problemy zacinaju v tvojom pernamentnom strese a strachu, sledujes sa, nevies sa uvolnit a ani zrelaxovat. Keby si ty vedel ako casto mna picha do chrbta. Ale naucila som sa uvolnit, predychat a hned pocitim ulavu.
určite treba začať cvičiť. ja sama som mala toto iste a bola som už z toho hotová úplne som si domyslala ze to od srdca ..ale začala som cvičiť vo fitku a je to oveeeela lepšie
@tomas0108 chrbtica?