icon

Je ivermectin účinný?

karinaanastazia
14. mar 2021

Ahojte , prosím vás aké máte skúsenosti s ivermectin , pomáha to dá sa to niekde kúpiť ?
Ďakujem za odpoveď

Strana
z4
zuzliq
21. mar 2021

@dadkkkka máš pravdu, používa sa aj EU ako humánny liek na liečbu rôznych parazitárnych ochorení. Jediná dvojito zaslepená randomizovaná štúdia zatiaľ neukázala, zet by bol Invermektin účinný proti covidu. Ale určite sa budú robiť aj ďalšie štúdie, uvidíme, aké budú výsledky.

dadkkkka
21. mar 2021

@zuzliq a ku prednostovi z kosic hovori hlavne ze ku nemu uz nosia tazke pripady na ventilaciu a tych lieci hlavne vysokodavkovym infuznym C o ivermektine hovori hlavne ako o profylaxii a v skorych stadiach... inac tu je este jeden zaujimavy prispevok .... slovensky vedec posobiaci v toronte na univerzite pozrite si kto chce https://www.ta3.com/clanok/1205188/ivermektin-p...

dadkkkka
21. mar 2021

@zuzliq vies naozaj je tazko ... povedat fakt uvidi sa co este zistia ... ani lekari sa na tom nezhoduju su naozaj rozne nazory...

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
poopsie
21. mar 2021

@zuzliq protokol nie je iba o ivermektine aj o antibiotikach a ostatných vysokých davkach vitamínov... Nechce sa mi veriť, že pozili celý protokol a neboli výsledky... Alebo si dali doma pen ivm a cakali na zázrak? Tí pacienti v nemocniciach sú zanedbani pacienti z ambulancii... Keď som mala bližšie nešpecifikovaný zapal pľúc, mala som 39 horúčky od piatka celý vikend.. V pondelok som šla k doktorke a skoro rovno do nemocnice na pľúcne 🤷‍♀️ choroba nečaká na test ani na pondelok...

poopsie
21. mar 2021

@zuzliq a vieš prečo som vtedy nešla na pohotovosť?! Lebo som nemala chuť absolvovať prednášku o tom, že neumieram a len otravujem na pohotovosti. Jedna taka mi stačila....

zuzliq
21. mar 2021

@poopsie podľa ich vyjadrenia použili celý protokol. Aj keď je to zbytočné. Orálne podanú takú veľkú dávku vitamínu C proste vylúčiš močou. V nemocnici sa dá podávať aj intravenózne, to má svoj význam. A predávkovávať sa D-čkom. Hrozí aj kvalifikácia orgánov. No celé zle.

poopsie
21. mar 2021

@zuzliq je c ktoré sa vylučuje aj postupne...vravime o domácom prostredí... Antibiotika tiež pomáhaju.. Ja poznám aj srdciara, už po infarkte, čo nešiel do nemocnky zjedol 2 antibiotika doktorka mu chodila zrážat teplotu... Zaujimave, ty poznáš len takých ktorým nepomohlo a ja poznám len takých čo pomohlo 🤔

denka86
24. mar 2021

@palisko prosím vás tekutý inv. Koľko sa má dať keď je váha 60 kg? Viete poradiť?

palisko
25. mar 2021

@denka86 z voľne dostupných zdrojov na internete: 0,2mg ivm/kg váhy.
Teda váha človeka 60 kg x 0,0002 kg ivm = 0,012 kg = 12 mg. Ak máte napríklad prípravok s množstvom účinnej látky ivm 10 mg / 1 ml prípravku, užijete 1,2 ml prípravku rozmiešaného v cca 1 dcl vody. (1/10x12=1,2) Ale každý prípravok má iný obsah ivm, na to treba dať pozor !!! Mililitre odmerať injekčnou striekačkou!

sniper1
28. mar 2021

Mozem helfnuť s iverom , ak má niekto problém zohnať za normálnu cenu ... Píšte internú poštu .

sniper1
28. mar 2021

Mozem helfnuť s iverom , ak má niekto problém zohnať za normálnu cenu ... Píšte internú poštu .

viera27
28. mar 2021

Nam pomohol. Ja som kupila 5 predrazenych baleni humanneho,minuli sme dve. Ocino uz mal zapal pluc riadne rozbehnuty,ale nasadilo sa (samozrejme v nemocnici a pod dohladom a spolu s inymi liekmi) a vyzera ze dobre. Mamina sa nakazila neskor. Ta nedostavala nic ine,iba ivermectin,vysoke davky D a C. A je bez problemov doma vsetky priznaky vymizli. Zostali mi 3 balenia ak niekto chce.

tanika
30. máj 2021

@viera27 dobrý deň môžem sa spýtať máte 6 mg alebo 3mg balenie . Pomohlo Vám to ?

zuzka2288
13. aug 2021

Je teoria, ze ivermectin dokaze odburavat z tela oxid grafenu, ktory je v testoch a vakcinach a tym vlastne liecit ludi poskodenych tymto svinstvom.

marrydreamkas
20. aug 2021

vie mi ho niekto zohnat? poprosim IP, dakujem

danka1809
Odpoveď bola odstránená
kajulqa47
Odpoveď bola odstránená
akbara77
28. nov 2021

@karinaanastazia áno, hlavne pre kone

zuzka2288
29. nov 2021

Je super ucinny, mojmu otcovi sa hromadila voda v bruchu aj 10l za 3 dni - pobrusnica nefungovala zrejme zo svinstva z testov. Po 3 dnoch brania ivermectinu sa prestala hromadit a je v pohode. Predtym mesiac bral antibiotika, chodil to odsavat na vsetky mozne riesenia a nic nezaberalo.

marrydreamkas
29. nov 2021

@kajulqa47dakujem ja uz nepotrebujem, ale judka66 zhana

bandurka1979
Autor odpoveď zmazal
radekmaslar
Odpoveď bola odstránená
nina88
Odpoveď bola odstránená
seleckam
6. dec 2025
@lindous

@poopsie super, ďakujem za info so zdrojom, toto mi uniklo, že sa testuje aj ako antivirotikum, aj keď len in vitro, konečne chápem kde ľudia vôbec došli k tomu, že to môže mať potenciál 🙂 avšak pravdou zostáva, že sa bohužiaľ ukazuje, že skôr nie a toto šialenstvo okolo toho je prehnané, obzvlášť keď ľudia siahajú po liekoch pre koníky 😅

@lindous Tak potom aj lekári , ktorí ho v čase Covidu užívali preventívne sú zvieratá ? Môjmu manželovi ho predpísala obvodná lekárka .

Strana
z4