Je krv v moči podľa prúžkov na moč?
Baby tie ktore si doma kontrolujete moc v tehu z roznych pricin , myslite , ze toto znamena teda krv v moci? Zafarbil sa len okraj stvrceka na kusku malom. Pytam sa zato ci vam to niekedy neukazalo skresleny vysledok.
Tie ktore nemate skusenost prosim nekomentujte ak nemate co dodat, zajtra posielam moc aj na kultivaciu do lab. Cez gynekologicku. Dakujem

@pink_lady cca minuta dve
Zopakuj, ten pásik len na 1 sekundu namoč a po 60 sekundách odčítaj. Niekdy sa to sfarbí aj dodatočne - 2 minúty je strašne veľa
To zelenkaste? To je krv. Ale je toho strasne slabucko vidiet. Nie si po menzese? Mas aj palenie, bolesti? Ocikaj este jeden pruzok. Je to nejednoznacne.
@stanulienkat som tehotna , mala som bolesti par dni dozadu tak som mala nasadenu blokurimu ale gyn dnes na poradni , ze radsej skontrolujeme moc aj kultivacne a mam si na domov kupit tieto pruzky
@stanulienkat je tehotná, skôr sa kontroluje kvôli babetku.
Autorka, neocikavaj, namoč na sekundu do pohára. Tak je aj v návode.
My sme sa ucili na SS /zdrav. laborant/ ponorit na par /2-5/sekund, a odcitat po minute, niektore parametre po 2m /nie krv, ta sa po minute/. Teraz to sestricky robia tak ze odcitaju hned po namoceni a po minute uz je viac ako polminutu v kosi.
Zopakuj, ak do minuty nebude sfarbene, vyhod, nevsimaj si dalej
Nie pasiky mi niekdy neskreslili vysledok, ja to ocikam rychlo, polozim na rovnu plochu a pockam. Zvacsa sa to zafarbi hned. hore mas napisane nad tymi stvorcekmi kolko sekund mas cakat... na niekore sa caka 60s na ine 120s
@daniela1911 neocikavala som , namocila som to ale asi na dlho , necitala som predtym pribalovy, uz budem vediet ako tak skusim este raz . Dakujem
No urobila som dalsi presne podla navodu a najprv super nic zle neukazalo ale po zaschnuti je to bleducko modre .. ☹️
Ten minúta po urobení je OK
Po hodine to načo sleduješ? Po minúte hádž do koša.
To je negatívne, čisté podľa mňa 🙂

Po akej dobe sa to sfarbilo? Za mna to je negativne