icon

Je mi celý deň zle

12. feb 2025

Ahojte. Od rána mi je dosť zle. Nie je to pocit na zvracanie ale celková slabosť. Zobudila som sa s migrénou ktorá trvala do poobedia no od poobedia sa mi točí celý svet. Nevládzem stáť ani a nohách cítim ze sú dosť ťažké a točí sa mi hlava aj v ľahu. Tlak mam 90/58 . Tekutiny sa snazim dopĺňať ale márne. Môže to byť predzvesť nejakej choroby prichádzajúcej alebo vyčerpanie alebo co mam robit ? Ak stojím mam závraty bojím sa ze odpadnem

oceanahory
12. feb 2025

Ved mas nizky tlak, pri takomto tlaku by som mala aj ja vertigo. Skusala si si dat nieco na zvysenie tlaku?

autor
12. feb 2025

@oceanahory kávu..tabletky nemám žiadne

minenkaa
12. feb 2025

Ja sa cítim celý týždeň takto ,myslím,že počasie a u teba hlavne ten tlak ,správ si zelený čaj s medom

stanulienkat
12. feb 2025

Dopln tekutiny, vitaminy, zacvic si. Mas nizsi tlak, ale nic hrozne. Mozno ta navstivi viroza.

balerina2025
12. feb 2025

blbne aj mne tlak 110/80 a ja mavam bezne 130...

oceanahory
12. feb 2025

Skus este slane veci, mne pomaha sol pri nizkom tlaku. A ak by to nepomohlo a do zajtra by sa neprejavili ziadne ine priznaky napr. viroza alebo chripka, tak zbehni k lekarke.

deti95060810
12. feb 2025

berieš nejaké lieky? mala som niečo podobné nedávno ... už len potom večer vybehli horúčky... asi chrípka u lekára som nebola.

autor
12. feb 2025

@deti95060810 neberiem žiadne lieky
Tak skúsim niečo slané a uvariť si aspoň ten zelený y čaj s medom aj sladké som si snažila si dávať nič nepomáha. Chorá sa necítim byť lek slabá. Myslíš že môže aj takto začínať viroza alebo chripka ?

h2
12. feb 2025

Ak nič nemusíš, tak si ľahni do postele, skús si pospať. Také rady, že zacvič si, keď ledva sa dokážeš udržať na nohách...hm. 🤨

ivanakal
12. feb 2025

Moze to byt aj vertigo. Ak sa ti to bude opakovat treba navstivit obvodneho/orl/neurolog...

andrejka1974
12. feb 2025

Nízky tlak veľmi treba čo najskôr kávu

vikisisi
12. feb 2025

Mne lekár poradil pri nizskom tlaku a pocitu na odpadnutie, pohár slanej vody

petuliena
12. feb 2025

Mne presne takto pred dvomi dňami zacala chrípka. Dnes uz pocitovo lepsie, aj tlak lepsi ale prve dva dni som nevládala prejst ani par metrov taka som bola slaba. Dnes sa pridala nadcha a bolest hrdla

srnka79
12. feb 2025

Tak presne takyto tlak mavam standardne (90/65) a musim s tym normalne fungovat, ku vsetkemu sa premahat, zvlast ked je zamracene a nizky tlak. Bolo mi povedane, ze na to lieky nie su. Kava vraj tlak nedviha (2-3 denne), to by clovek musel vypit mnoho silnych turkov - to mi povedali sestricky na lieceni, ze to je milne. Jedine, co dvihne tlak je: sol, sport, alkohol a slnecne pocasie, pripadne kombinacia a zarucene, ked ma niekto fest naserie (pardon, vytoci🙂. A to vsetko su veci docasne. Docvicim a tlak je o chvilu naspat nizky. Moze to byt chvilkova zalezitost aj z unavy, ale ak velmi nizky tlak sposobuje zavrate, tak k lekarovi, nakolko clovek si moze ublizit, ak nevhodne spadne (stalo sa mamine, rozbila hlavu). Ja som toto nedavno riesila, ale s tym, ze okrem migreny sa mi pridalo rapidne zhorsenie zraku, rozostrenie, k tomu tinitus a ocna mi prisla na zvyseny ocny tlak, dala kvapky na znizenie a od septembra teda beham po lekaroch, ze preco zrazu toto vsetko. Tiez to zacalo priznakmi ako pises. Nechcem strasit, lebo to mozno nic nie je a ja som nasledne aj ochorela a nabalili sa dalsie blbosti. Osobne si myslim, ze ak by to trvalo dlhsie - par dni a clovek by bol bez choroby, tak by som to urcite sla prekonzultovat (minimalne po telefone s obvodnou). Drzim palce, nech sa to zlepsi.

autor
13. feb 2025

Dnes ráno som sa zobudila a bolo všetko ôk no postupne mi začalo byť zasa zle zasa kolotoč v hlave . Dnes mam zatiaľ tlak 85/54.
Tak čo mám robiť snažím sa slané sladké kávu veľa vody ale nič nepomaha

oceanahory
13. feb 2025

Chod k obvodnej nech ta vysetri.

lubina
13. feb 2025

To je velmi nizky tlak. Urcite chod k doktorke. Mne ako najrychlejsie riesenie doktor povedal, ze sa mam vela napit, ze to zvysi aspon docasne tlak. Ale ak ti ani to nepomaha, treba ist k doktorke.

autor
13. feb 2025

Stačí keď pôjdem zajtra? Dúfam že sama doma niekde neodpadnem 😔možno to je pocasie lebo kto vie prečo

lenocka137
4. okt 2025
@anonym_autor

Stačí keď pôjdem zajtra? Dúfam že sama doma niekde neodpadnem 😔možno to je pocasie lebo kto vie prečo

@anonym_autor ahoj, prosím, čo ti pomohlo vtedy a čo to bolo?