icon

Je moje chudnutie v poriadku?

pupetko263
17. aug 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte chcela by som sa poradiť či je to normálne vážila som 62kg a už v máji som spozorovala že som schudla 7.8 som vážila 59,7 a dnes 59,2 bola som aj na krvi také hlbšie odbery všetko je v poriadku snažím sa jesť pravidelne viac krát za deň a byť bez stresu užívam aj Pangamin možno je to tým že sa viac hýbem a teraz to teplo máte s tým skúsenosti? Krv je v poriadku som zdravá tak by to nemalo nič zlé znamenať

Strana
z2
basullinka
17. aug 2023

@ankare písala, že 160 cm 🙂

ankare
17. aug 2023

@basullinka aha, nečítala som komentáre. 🙂
@pupetko263 veď ale to nemáš malo kíl pri takej výške. Daj fotku bez hlavy.

zuzubb007
17. aug 2023

Tak na tu vysku mas dost vysoku vahu tak neviem co riesit

terry658
17. aug 2023

@pupetko263 dve kilá ti spraví rozdiel aj vtedy ak si sa vážila pred alebo počas menštruácie. Po nej sa telo odvodní a žena záhadne schudne. Je to v poriadku. Podľa výšky takýto úbytok nie je nič dramatické. Inak je normálne na leto mierne schudnúť a v zime trošku pribrať.

nikdenikto
17. aug 2023

Na svoju výšku, ešte môžes veselo chudnúť ...tým nehovorím že si tlsta alebo niečo, nadváhu určite nemáš ale kľudne aj váha 50-55kg je k takej výške ok. Ja mám takú istú výšku a najlepšie sa cítim keď mám zdravych 53kg, mala som už aj menej ale to sa mi už nepáčilo.

Lekárov naozaj nezaťažuj takýmito hlupostami. Pokiaľ schudnes za mesiac 5 kilo bez vynaloženej námahy vtedy asi niečo nie je ok. Ale toto je úplne normálne

taktotedanie
17. aug 2023

Zene nikdy nic nebude dobre.. priberie zle je, schudne zle je..🤦🏻‍♀️

sono2
17. aug 2023

To máš teda dosť, ja mam 178 a mať 80 kg ako ty 60 pri tvojej výške, tak s tým niečo robím...

pupetko263
autor
17. aug 2023
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@sono2 akože to je v pohode?

sono2
17. aug 2023

@pupetko263 všetko je relatívne v pohode. Záleží ako sa cítiš ty. Pri tvojej váhe a výške je pochopiteľné že stratíš 2 kg rýchlo.

pupetko263
autor
17. aug 2023

@sono2 cítim sa dobre len by som chcela pribrať a keď vidím že to nejde tak mám z toho stres aj to nerobí dobre a myslieť na to a vážiť sa

mondolina
17. aug 2023

@pupetko263
pošli foto postavy😉

ropucha6
17. aug 2023

@pupetko263 a naco chces pribrat? 62kil nie je ideal na 160cm. Vsak ked sa dobre stravujes a viac hybas, logicky ides na idealnu vahu, teda v tvojom pripade chudnes.

sovica
17. aug 2023

@pupetko263 Ako píšu ženy vyššie, veľmi sa pozoruješ a svoju váhu neustále analyzuješ. V priebehu 10 dní Ti váha ukázala o pol kila menej a Ty chceš chodiť po doktoroch? No, nie je to normálne. Však v priebehu tých 10 dní si mohla jesť šaláty namiesto sladkostí, viac sa s deťmi hýbať, plávať, mať menštruáciu a ukončiť ju, byť v strese alebo naopak v pohode atď. Váha sa Ti mení aj počas dňa, podľa toho ako sa hýbeš, čo ješ, piješ, ako sa potíš, ako často chodíš na toaletu atď.
Mimochodom, naozaj ješ Pangamin a chceš pribrať? Pri Tvojej výške 160 cm je 60/62 kg dosť. Ja mám 158 a 47kg a vôbec si nepripadám chudá. Keď sa to v zime vyšplhá na 50kg, tak sa už necítim dobre.
Však nám sem hoď foto Tvojej postavy (bez tváre) a povieme Ti, ako na nás pôsobíš...

breznica
17. aug 2023

Prepáč ale chcieť pribrať pri tvojej výške a hmotnosti cca 60kg? Ja som na tom rovnako a chcem schudnúť na pôvodných 53-54kg

bonboniera
17. aug 2023

Vy ste normálne podaktore? Autorka má očividne psychicky problém s váhou a vy jej ešte píšete že je tlsta a má schudnúť? A posielať svoje fotky aby ste jej VY povedali koľko má ONA vážiť na to aby sa cítila dobre?

sovica
17. aug 2023

@bonboniera A Tebe sa zdá normálne, že meria 160 cm, váži 60/62 a chce pribrať? Nikto jej nenapísal, že je tlstá, ale že 60kg na jej výšku je dosť a že keď schudne pol kila za 10 dní, tak je to úplne normálne a má sa z toho tešiť, nie panikáriť.

pupetko263
autor
17. aug 2023

@bonboniera akože nemám psychický problém pozor na to

bonboniera
17. aug 2023

@sovica prečo by sa mala tešiť? Vieš ako vyzerá? A aj keby vieš, všetci musia pri rovnakej výške aj vážiť rovnako? Nie, nepríde mi normálne že sa tolko sleduje a rozoberá 3 schudnute kilá, to ste jej už vysvetlili, ale nepríde mi normálne ani to aby som cudziemu cloveku hovorila koľko má pri takej a takej výške vážiť. A je jedno či jej napíšeš "si tlsta" alebo "vážis dosť/zo svojej váhy môžeš veselo chudnúť" 🤷

sono2
17. aug 2023

@ropucha6 to je bud nejaká provokácia alebo dievča neni normálne

Kočka na svoju výšku máš váhy ajajaj.
Ak pribesieš budeš už obézna. Kapišto?

sovica
17. aug 2023

@bonboniera A akú radu máš pre @pupetko263 Ty? Či len zhejtovať ženy, ktoré jej napísali pravdu? Lebo pravda je, že keď má 160 cm a 60kg, tak ultra štíhla nebude. Na druhej strane, nikto nehovorí, že je obézna. Ale keby si pozrela jej ďalšie príspevky na fóre, tak vidíš, že sa váži každý boží deň a analyzuje svoju váhu na deká. To v poriadku nie je. A áno, mala by byť rada, že schudla 3kg za 3 mesiace a nie sa napchávať Pangaminom, aby ešte pribrala.
A za tú foto, ktorú sme viaceré navrhli... Áno, podľa fotky by sme jej vedeli povedať, ako reálne pôsobí na ostatných. Bez hejtov. Však ak sa tu na svoju váhu pýta a rozoberá ju, tak chce nejakú relevantnú odpoveď. Ak by to rozoberať nechcela, tak sem nepíše.
@pupetko263, neviem, či si dobre pamätám, ale ten Tvoj stres a strata váhy sa spustil, keď si si robila vodičák. Do toho máš malé bábätko, spolu 3 deti. Či sa mýlim? Píšeš, že si bola aj v strese pri synovej birmovke. Však Ty si v neustálom strese a stres si robíš robíš ešte aj z pár dekového schudnutia. Z krvi Ti nič nenašli. Bola si už na tom gastre? Ak áno, našli tam niečo? Hoď sa hlavne do kľudu, neváž sa každý deň, vybehni s deťmi von, večer si niečo prečítaj alebo pozri nejakú komédiu, riadne sa vyspi, jedz zdravé jedlo a snáď sa dáš do poriadku. Hlavne nemysli každú minútu na svoju váhu. Schudnúť alebo pribrať v priebehu mesiaca 1kg je ÚPLNE NORMÁLNE.

Strana
z2