Je moje chudnutie v poriadku?
Ahojte chcela by som sa poradiť či je to normálne vážila som 62kg a už v máji som spozorovala že som schudla 7.8 som vážila 59,7 a dnes 59,2 bola som aj na krvi také hlbšie odbery všetko je v poriadku snažím sa jesť pravidelne viac krát za deň a byť bez stresu užívam aj Pangamin možno je to tým že sa viac hýbem a teraz to teplo máte s tým skúsenosti? Krv je v poriadku som zdravá tak by to nemalo nič zlé znamenať
@basullinka aha, nečítala som komentáre. 🙂
@pupetko263 veď ale to nemáš malo kíl pri takej výške. Daj fotku bez hlavy.
Tak na tu vysku mas dost vysoku vahu tak neviem co riesit
@pupetko263 dve kilá ti spraví rozdiel aj vtedy ak si sa vážila pred alebo počas menštruácie. Po nej sa telo odvodní a žena záhadne schudne. Je to v poriadku. Podľa výšky takýto úbytok nie je nič dramatické. Inak je normálne na leto mierne schudnúť a v zime trošku pribrať.
Na svoju výšku, ešte môžes veselo chudnúť ...tým nehovorím že si tlsta alebo niečo, nadváhu určite nemáš ale kľudne aj váha 50-55kg je k takej výške ok. Ja mám takú istú výšku a najlepšie sa cítim keď mám zdravych 53kg, mala som už aj menej ale to sa mi už nepáčilo.
Lekárov naozaj nezaťažuj takýmito hlupostami. Pokiaľ schudnes za mesiac 5 kilo bez vynaloženej námahy vtedy asi niečo nie je ok. Ale toto je úplne normálne
Zene nikdy nic nebude dobre.. priberie zle je, schudne zle je..🤦🏻♀️
To máš teda dosť, ja mam 178 a mať 80 kg ako ty 60 pri tvojej výške, tak s tým niečo robím...
@sono2 akože to je v pohode?
@pupetko263 všetko je relatívne v pohode. Záleží ako sa cítiš ty. Pri tvojej váhe a výške je pochopiteľné že stratíš 2 kg rýchlo.
@sono2 cítim sa dobre len by som chcela pribrať a keď vidím že to nejde tak mám z toho stres aj to nerobí dobre a myslieť na to a vážiť sa
@pupetko263
pošli foto postavy😉
@pupetko263 a naco chces pribrat? 62kil nie je ideal na 160cm. Vsak ked sa dobre stravujes a viac hybas, logicky ides na idealnu vahu, teda v tvojom pripade chudnes.
@pupetko263 Ako píšu ženy vyššie, veľmi sa pozoruješ a svoju váhu neustále analyzuješ. V priebehu 10 dní Ti váha ukázala o pol kila menej a Ty chceš chodiť po doktoroch? No, nie je to normálne. Však v priebehu tých 10 dní si mohla jesť šaláty namiesto sladkostí, viac sa s deťmi hýbať, plávať, mať menštruáciu a ukončiť ju, byť v strese alebo naopak v pohode atď. Váha sa Ti mení aj počas dňa, podľa toho ako sa hýbeš, čo ješ, piješ, ako sa potíš, ako často chodíš na toaletu atď.
Mimochodom, naozaj ješ Pangamin a chceš pribrať? Pri Tvojej výške 160 cm je 60/62 kg dosť. Ja mám 158 a 47kg a vôbec si nepripadám chudá. Keď sa to v zime vyšplhá na 50kg, tak sa už necítim dobre.
Však nám sem hoď foto Tvojej postavy (bez tváre) a povieme Ti, ako na nás pôsobíš...
Prepáč ale chcieť pribrať pri tvojej výške a hmotnosti cca 60kg? Ja som na tom rovnako a chcem schudnúť na pôvodných 53-54kg
Vy ste normálne podaktore? Autorka má očividne psychicky problém s váhou a vy jej ešte píšete že je tlsta a má schudnúť? A posielať svoje fotky aby ste jej VY povedali koľko má ONA vážiť na to aby sa cítila dobre?
@bonboniera A Tebe sa zdá normálne, že meria 160 cm, váži 60/62 a chce pribrať? Nikto jej nenapísal, že je tlstá, ale že 60kg na jej výšku je dosť a že keď schudne pol kila za 10 dní, tak je to úplne normálne a má sa z toho tešiť, nie panikáriť.
@bonboniera akože nemám psychický problém pozor na to
@sovica prečo by sa mala tešiť? Vieš ako vyzerá? A aj keby vieš, všetci musia pri rovnakej výške aj vážiť rovnako? Nie, nepríde mi normálne že sa tolko sleduje a rozoberá 3 schudnute kilá, to ste jej už vysvetlili, ale nepríde mi normálne ani to aby som cudziemu cloveku hovorila koľko má pri takej a takej výške vážiť. A je jedno či jej napíšeš "si tlsta" alebo "vážis dosť/zo svojej váhy môžeš veselo chudnúť" 🤷
@bonboniera A akú radu máš pre @pupetko263 Ty? Či len zhejtovať ženy, ktoré jej napísali pravdu? Lebo pravda je, že keď má 160 cm a 60kg, tak ultra štíhla nebude. Na druhej strane, nikto nehovorí, že je obézna. Ale keby si pozrela jej ďalšie príspevky na fóre, tak vidíš, že sa váži každý boží deň a analyzuje svoju váhu na deká. To v poriadku nie je. A áno, mala by byť rada, že schudla 3kg za 3 mesiace a nie sa napchávať Pangaminom, aby ešte pribrala.
A za tú foto, ktorú sme viaceré navrhli... Áno, podľa fotky by sme jej vedeli povedať, ako reálne pôsobí na ostatných. Bez hejtov. Však ak sa tu na svoju váhu pýta a rozoberá ju, tak chce nejakú relevantnú odpoveď. Ak by to rozoberať nechcela, tak sem nepíše.
@pupetko263, neviem, či si dobre pamätám, ale ten Tvoj stres a strata váhy sa spustil, keď si si robila vodičák. Do toho máš malé bábätko, spolu 3 deti. Či sa mýlim? Píšeš, že si bola aj v strese pri synovej birmovke. Však Ty si v neustálom strese a stres si robíš robíš ešte aj z pár dekového schudnutia. Z krvi Ti nič nenašli. Bola si už na tom gastre? Ak áno, našli tam niečo? Hoď sa hlavne do kľudu, neváž sa každý deň, vybehni s deťmi von, večer si niečo prečítaj alebo pozri nejakú komédiu, riadne sa vyspi, jedz zdravé jedlo a snáď sa dáš do poriadku. Hlavne nemysli každú minútu na svoju váhu. Schudnúť alebo pribrať v priebehu mesiaca 1kg je ÚPLNE NORMÁLNE.

@ankare písala, že 160 cm 🙂