icon

Je možná augmentácia, ak som príliš chudá?

dezire1000
15. dec 2013

Ahojte mamicky potrebujem poradit.Chcela by som podstupit augmentaciu prsnikov ale bojim sa ze ma doktor odmietne lebo som velmi chuda ☹ mam 23 rokov 168cm a 48kg.Po porode (pred 4rokmi) som velmi schudla a odvtedy nemozem pribrat a moje prsniky?Hroza ako uši polovnickeho psa :( chora niesom lebo som obehala kopu lekarov ktory mi nic nenasli vsetci skonstatovali ze mam len rychle spalovanie ani jedalnicky na mieru nepomohli.Ale k veci.Kvoli tomu ze som chuda sa bojim ze ma lekar odmietne kvoli tomu ☹ mate s tym niekto skusenost?prosim poradte svoje prsia som mala niekedy 38/85B teraz mam ovela mensie lebo poklesli a stratili pevnost pruznost a este neviem co

sissy27
15. dec 2013

@dezire1000 toto určite problém nebude, akurát teda doktor by mal s ohľadom na tvoje telesné proporcie zvážiť veľkosť a tvar implantátov... a hlavne nemusíš si dávať zväčšovať, možno by stačila len remodelácia... ale to už s tebou dr. preberie osobne, každopádne ťa neodmietne kvôli tomu, že si štíhla, osobne poznám dve extrémne štíhle baby, ktoré si dali spraviť silikóny 🙂

dezire1000
autor
16. dec 2013

juj dakujem si ma ukludnila aspon 🙂 ja ako hore chuda niesom len nohy mam chude a boky ziadne a akurat ani prsia nemam 😀