Je možné dostať infarkt zo zľaknutia?
Je také niečo možné? Napr. keď sa človek zľakne zo spania, máme hlučnych opitych susedov nadavaju do noci alebo niečo tresne u nich . Mne ide srdce vyskocit zo spanku a potom mi celý deň nevoľno na hrudi .
Asi by som hľadala nové bývanie. Toto by som dlhodobo nedala. A nie. Nemyslím si, že dostaneš infarkt.
nie infarkt zo susedov nedostaneš to sa len organizmus brani stresom na vzniknutu situaciu, ak by kadzy hlucny sused sposoboval infarkt sme niekde inde so statitikami
musela by si mat velmi oslabene srdce aby si z hlucnych susedov dostala infarkt. bud zmen byt alebo aspon prehod spalñu ak su to susedia od vedla - ak su to horni alebo dolni tak len zmenit bydlisko
Nie, je to starobabkovska taranina. Niečo ako babky hovoria deťom, že keď budú robiť grimasy, tak im to tam ostane.
Infarkt je zlyhanie zásobovania srdca pomocou tzv. vencovitých (koronárnych) tepien. To znamená, že niečo (väčšinou krvna zrazenina) musí jednu, alebo aj všetky vencovité tepny upchať, tým pádom do srdca prestane prúdiť krv (hoci cez neho prúdi) a živiny, a to je infrakt. No a niečo také sa nestane z dôvodu, že sused nad tebou nadáva :D
To nie je infarkt, len si v strese a nevieš sa upokojiť.
@koniarova To ako ona sa má vzdávať a hneď sa sťahovať kvôli neprispôsobivým susedom. To ako kvôli debilom má ona utekať z vlastného bývania ? A kto jej zaručí, že inde nebude to isté ?
Autorka: Keď narúšajú nočný kľud pravidelne volať políciu. Oznámiť to bytovej správe. Ak treba aj na mestský úrad.
@laurika999 keď myslíš, že hlavou prerazíš múr, tak ti to neberiem. S ožratým debilom si nepomožeš,ani keď budeš volať policajtov denne. Úžasne by sa mi bývalo niekde, kde mám oproti dverí toto . Nepoznám nikoho, komu tebou uvedené inštitúcie pomohli.
@koniarova No dobre teda, ako myslíš. Tak nech tu teda nad nami vládnu ožratý debily.
Infarkt nie, ale môže to byt spúšťať niečoho iného, napr. tetanie. Inak viem si predstaviť, niečo obdobne som zažívala…. V našom prípade sa to skončilo úmrtím suseda, a jeho partnerka to potom síce ťahala sama s alkoholom, ale už nebola hlučná keďže sa nemala s kým hádať.

Nedramatizuj. Bolo to asi dosť nepríjemne, ale zas infarkt určite nie