icon

Je možné sa nakaziť od osoby, s ktorou som v karanténe?

10. feb 2021

Je mozne sa nenakazit ak ste v kontakte (v karantene) s osobou ktora ma pozitivny antigenovy test na covid?
6 den spolu v karantene a ja nemam priznaky len ma boli hlava ... na testoch som bola vcera (pcr nemam este vysledok)
mozno som pozitivna ale nemam priznaky ja len ci to je mozne

Strana
z2
lienocka2808
18. feb 2021

to mi je luto. kolkaty den mas presne od nastupu priznakov? Mne to tak kolisalo, ale teplotu som nemala skoro vobec , max 37,2. dva dni som sa citila uz ok, potom zase navrat priznakov. Dnes uz 13ty den citim sa celkom fajn, iba kasel uz mam a chut a cuch nemam. v pondelok uz idem do prace / homeoffice/ tak snad zvladnem. Drzim ti palce, nech ti to netrva nejako dlho.

keissy111
24. feb 2021

Ahojte
Ano je to možné.
Ja som bola v karanténe v byte s pozitívnou sestrou bez akýchkoľvek opatrení. Povedala som si, že keď už som v karanténe tak sa nejdem tomu brániť a budem to mat za sebou. 1 PCR test negatívny, po týždni k nám do izolačky prišiel pozitívny brat, za dva dni na to prišiel môj priateľ pozitívny cez PCR test, a keďže to bol priateľ, tak viete asi co robia partneri po večeroch po xy dní co sme spolu neboli kvôli mojej karanténe.
Výsledok druhého PCR testu = NEGATÍVNA 🤷🏻‍♀️
Človek už začne rozmýšľať, či som mala v minulosti nejaké ľahké príznaky a ci som to neprekonala náhodou bez príznakov.
Po skončení karantény som išla na test na protilátky, cca o týždeň výsledky. Výsledok??
Nulové protilátky resp. žiadne.
A to podotýkam, že sestra nemala ľahký prebieh.
Takže odpoveď na otázku?
Áno je to možné 😃

sandrika1986
24. feb 2021

Ano, tato moznost tu je..

babls5
9. mar 2021

@sandrika1986
@keissy111 baby... Unas niečo maly dovliekol zo škôlky.... 5dni on potom ja aj dcéra a o 3dni nato manžel... Ale každý máme iný priebeh.... Dnes mam pcr test som zvedava fakt ci je to kovid

sandrika1986
9. mar 2021

@babls5 : Drzim palce 🙂

Strana
z2