Je možné zhoršenie zraku, aj keď v rodine nemá nikto okuliare?
Zhoršil sa mi pred časom zrak na jednom oku .V rodine nemá okuliare nikto.Je možné že ako jediná budem mat problémy s očami?Mate to tak tiež niekto?
@anonym_autor nie u nás nosia okuliare skoro všetci okrem brata a jedného dieťaťa
U nás naopak v rodine ma okuliare každý okrem mňa. Okuliare nie sú hanba. Ak ti to pomôže tak kľudne buď jediná v rodine 🙂
som jediná v široko-ďaleko celej rodina
@anonym_autor Neudávaš vek,ale po 40tke to začína. Veď to nie je nič tragické..normalna vec.
@anonym_autor Neudávaš vek,ale po 40tke to začína. Veď to nie je nič tragické..normalna vec.
@anonym_b233b1 mam 29
@anonym_b233b1 no môj otec zomrel ako 81 ročný a nenosil okuliare ani na blízko, ani do diaľky. Moja babka začala nosiť okuliare na čítanie po 80tke - do diaľky bez dioptrií, a používala ich na háčkovanie. detto moja mama, okuliare na blízko po 70tke. Ja okuliare na blízko pred 40tkou.
Na ocnom vys.si bola? Ci na co cakaš?
Joj, ty si ako moja babka, ked maly zacal nosit okuliare: "Ako je to mozne? V nasej rodine nikto okuliare nenosil" No nenosil, a kvoli tomu necham dieta tak? Vsak chod na ocne, ked zle vidis. Nie vsetko je dedicne.
Ja som mala do 40 dobrý zrak až potom som začala nosiť okuliare. U nás v rodine majú všetci okrem brata. Ale len slabé dioptrie potrebujeme - zatiaľ.
Čo je na tom divné?

od 50tky nosia okuliare všetci. je to len otázka času u tvojich rodičov.