icon

Je nutné ísť na operáciu pruhu?

18. okt 2024

Ahojte ženy chcem sa opýtať je súrne ísť na operáciu alebo nie ja som už operované bola na pruh asi už 3krat a teraz zas pri tehotenstve sa mi robilo zas strašne mi vidno neboli má ale niečo cítim ako pohybuje sa mi tam alebo čo strašne sa bojím a bojím sa aj narkózy zas operácia dansa operovať aj bez narkózy že nemusím spat ďakujem pekne

petronelag
18. okt 2024

To nie je až taká jednoduchá operácia, že bez narkózy, v našom meste či ide do nemocnice alebo do jednodňovej chirurgie, tak na obidvoch miestach robia s narkózou a treba si dať urobiť aj predoperačné vyšetrenie.

autor
18. okt 2024

@petronelag áno viem že to nieje taká jednoduchá ale bojím sa už narkózy som 2mesiace a dačo po cisárskom

stanovelky
19. okt 2024

To už 3 krat si bola na pruh a stále na Tom istom mieste? Aja mám pruh a bojim sa ísť ,a stej narkózy prečo ?? Či sa ti niečo stalo stoho ?

autor
19. okt 2024

@stanovelky nie nič sa n stalo ale strašne sa bojím narkózy že sa nepreberiem z toho mám strach a neviem či mam ísť na operáciu keď som už dva mesiace a dačo po cisárskom

stanovelky
20. okt 2024

Si aj po cisárskom a zasa tá uspali ?? A ten pruh to není až taká sranda že na vrátnici to operujú ako mi hovoria veď je to operácia a ešte keď tam nedávajú sieťku je 50%ze sa to vráti. A keď dajú sieťku je tam riziko že čreva sa jej budú dotýkať a môže byť tam zápal či čo som nešťastná stoho zasa keď ten pruh mám nemám bolesti zasa sa mi to zvecuje pomalí a riziko že sa priskrti črevo tak ja už neviem že čo 🤔 je to na nič

autor
21. okt 2024

@stanovelky áno uspali ma už si vôbec nepamätám či mne dali sieťku

stanovelky
22. okt 2024

Tá neveim ani ja aja sa bojim a nejdem ale má to trápi veľmi operácia je pre každého nič dobré to nieje ísť do obchodu,ja sa bojim už ihli keď krv bude treba zobrať , tá ako ja zvládnem operaciu to by ma museli uspať domou a tak ma odnes a operovať no neveim čo budem robiť stim a ty to kde máš ??

petronelag
22. okt 2024

Správny postup by bol dať si to skontrolovať svojej všeobecnej lekárke, či to doporučuje operovať a kedy s ohľadom na ten cis.rez.
Narkoza nie je nič strašné, a lekár vie, či treba sieťka alebo nie.
Hlavne to netreba veľmi odkladať, lebo čím je pruh väčší tak pri operácii budete mať o to viac stehov a aj hrozí, že sa môže priškrtiť črevo a vtedy treba už ísť na operáciu okamžite.

stanovelky
25. okt 2024

@petronelag a to nkedy sa môže zaškrtnit črevo keď mi to trci vonka napr ..keď ležím a nevydno tam nič tedy by sa,nemalo ?

petronelag
25. okt 2024

Keď pôjdete k svojej obvodnej, tak sa jej spýtajte, ona si to pozrie a povie vám, to treba vidieť odborníkovi, aký je to stav.

stanovelky
25. okt 2024

@petronelag už som bola veď som od neho stala 2 m. A povedal že zdvihni tričko a povedal že pruh s operáciu že mám sa rozhodnúť kedy ale ani to nechytil ani nič tak ako môže mi vysvetliť že či treba alebo nie 🤔

petronelag
25. okt 2024

Odborník je preto odborník, že mu to stačí vidieť, videl už x takých prípadov.

stanovelky
25. okt 2024

@petronelag hej tak to sám som vedel že to mám ale in hneď povedal že operácia

stanovelky
25. okt 2024

@petronelag chcem sa spýtať si mal (a). Pruh

petronelag
26. okt 2024

@stanovelky mala som a v r.2020 som si ho dala operovať na jednodňovej chirurgiu, u skúseného lekára, ktorý robí každú stredu v týždni tieto operácie.

stanovelky
26. okt 2024

@petronelag aha tak už si iperivana a sa ti nevrátil .na akom mieste a ho mala a boli bolesti a veľkosť. ?? Ja mám asi 3 cm

stanovelky
29. okt 2024

3 krat veď to ako robía ty doktori ,to škoda sa ísť aj dať operovat a na Tom istom mieste? A boli