Je opuch nohy po operácii zlomeniny normálny?
Ahojte, rad by som sa spytal ci ma niekto skusenost s opuchanim nohy po operacii - zlomenina metatarzu. Rana sa sice hoji uplne super, ale ako mi povedali, ze uz nemusim nosit ortezu, a mozem normalne chodit, zacalo mi opichat lytko a chodidlo (kotnik). Doktorka hovori, ze je to normalne a ze to moze trvat aj 3-4 mesiace, ze je to tym, ze sa noha zatazuje, ale mne to pride take divne ze bol pokoj a zrazu to zacalo. Tak ma zaujima, ci ste mali podobny problem po operacii/zlomenine, ako doho to cca trvalo, ci ste to mali zacervenane a opuchnute a ci ste si na to nieco davali. Dakujem
@lou911 ano je to bezne
Skus porozmyslat nad hore uvedenymi rehabilitaciami
@lindusss2016 ďakujem. Rehabilitacie mi da, len este mam taku mini ranku pooperacnu, cize az po uplnom zahojeni povedala. Najprv ma vystrasili teombozou, ale noha vzdy v noci odpuchla. Takze to vylucili. Mna len stale udivuje to zacervenanie nohy. Sice mi to vysvetlili tym, ze noha bola 2 mesiace v podatate nehybna a teraz v nej viac prudi krv, len strach bol… este raz dakujem
@lou911 rehabilitovat mozes aj s rankou, netreba cakat, ved kym ti tam daju termin, aj tak sa to zahoji
@lindusss2016 ja chodim na sukromnu kliniku, cize tam sa v podstate necaka na termin. Zalezi kedy tam doktorka odosle

@lou911 ano, je to normalne - pracujem na rehabkach. Ale teda dr by ti mohla aj vypisat vymenny listok na rehabilitacie, aby sa s tym nieco robilo. Tieto zlomeniny byvaju nepekne a tazko sa hoja, netreba to zanedbat