icon

Je potrebné navštíviť lekára po poštípaní?

veronika342948
2. sep 2024

Dobrý deň, pred cca dvomi týždnami ma niečo poštípalo. Mala som v tele zápaľ, brala som antibiotika, horúčky, opuchnuté som to mala, nemohla som ani chodiť pretože to strašne bolelo. No a urobilo sa mi v mieste pichu akoby pupák veľký naplnení vodou po týždni. No pred dvomi dňami cca mi ten pupák praskol. Vodička z toho vytiekla. No a včera keď som sa sprchovala sa mi to cele roztrhlo. Tú kožičku som dala naspäť, no nepokrilo to už celú ranu čo som mala pod kožou. Myslíte že to je v pohode keď to takto vyzerá? Nemám znovu zabehnúť k dr? Trochu mám pochybnosti už.

Je potrebné navštíviť lekára po poštípaní?
viestta
2. sep 2024

Ja by som k doktorovi sla

simsalabim
2. sep 2024

@veronika342948 isla by som to este ukazat, mozno by nezaskodilo ukazat to aj na chirurgii. A urcite by som to prelepila, nech ti tam nevojde nejaka necistota.

janisa31
2. sep 2024

rozhodne by som isla k dr. nevyzera to vobec vabne, ze by sa to chcelo hojit. aj vies, co ta to postipalo?

veronika342948
autor
2. sep 2024

@janisa31 no práveže neviem, ale väčšina to typovalo na muchničku. Tam z boku to mám ako keby chrastu. Len od včera sa toho asi moc nezmení ako sa mi to otrhlo. V stredu som to chcela ísť ukázať doktorke, pretože vtedy mám dobraté lieky už. Ináč takto to pod tým vyzeralo.

veronika342948
autor
2. sep 2024

@simsalabim v stredu som sa chystala za nou.

veronika342948
autor
2. sep 2024

@simsalabim na chirurgiu to nevyzerá mi povedali. Tak uvidím v stredu čo mi povedia

veronika342948
autor
2. sep 2024

@viestta v stredu idem k nej

simsalabim
2. sep 2024

@veronika342948 neviem, foto mozno skresluje. My sme si uz pisali, vsak? Mna kozny varoval pred ciernym - nekritizovanym tkanivom, ze to treba ist vycistit na chirurgiu. No mne atb vzdy pomohli, silne, Doxyhexal.

veronika342948
autor
2. sep 2024

@simsalabim áno písali. Môže byť. No to čierne čo som mala bolo na koži iba. Však uvidím čo mi v stredu povie doktorka. A keď tak by som sama šla na chirurgiu nech mi to pozrú.