Je to alergia na prstene?
Toto sa mi robí keď nosím prstene, nemyslím si ze sú mi až tak malé možno s tým ockom trochu, je to alergia ci zväčšiť prstene?

male su ti urcite, a nemusi to byt alergia ale mykoza, pretoze pod tym prstenom sa ti koza pari. Medzi prstami ju mas tiez.
maleee, to by som asi nemohla mat na prste
Trochu malé?? Minimálne o dve čísla väčšie potrebuješ a teraz žiadne kým sa to nevylieči.
Ešte som nepočula o alergii na prstene. Mohla by si mať alergiu na určitý kov z ktorého je prsteň vyrobený, ale na foto nič také nevidím.
Buď sú tí malé v tom prípade si ich môzes dať zvečniť ak ich chcela nosiť alebo mne sa stáva/ale iba v horúčavach) že mi opúchajú ruky. Opúchanie môže naznačovať chorobu
Tieto prstene vydezinfikuj, odloz si na pamiatku a kup si nove, vacsie, ak chces dake nosit.
Skus pouzivat na tie flaky a medzi prstami daku antimykoticku masticku (Canesten napriklad - to je jedno, ze je to original urcene na nohy, ucinok je ten isty.).
Ak to do 2 dni nezacne zaberat (hojit sa), tak urcite chod ku koznej, nez sa ti to rozsiri aj na nechty a poskodi nechtove lozko.
Mas krasne nechty, bola by ich skoda, keby zacali rast krehke a pokrutene.
ja by som umrela,mať hentak zarezané prstene.
Máš tam plieseň
Alergia na prstene neexistuje,ak,tak na materiál.

Oba sú ti malé, veď ich máš vrezané do prstov. Toto nie je alergia.