icon

Je to Covid? Skúste tieto príznaky testovať!

18. nov 2023

Dobrý deň. Viem, som paranoidná a nesúďte ma toto teraz nepotrebujem riešiť…
Neskoro večer medzi štvrtkom a piatkom ma začalo škrabať hrdlo, v noci silnejšia bolesť aj cez deň. Dnes už lepšie len mi stekajú hlieny a teplota max do 37,5 inak sa cítim dobre…
Robila som si dnes ráno covid test (po 36hod od príznakov) a limit bol 15-30min s tým že po cca 25min sa objavila veľmi slabá sivá čiara priam skoro neviditeľná bez blesku… nedalo mi to a čitala som že pri takýchto testoch zvyknú byť za pár hodín koľajnice.. no teraz večer (teda 48hod) mám podobne slabunkú sivú čiaru ešte slabšiu… príde mi to akoby to bol tieň pri tom mieste čo mala byť čiara..
Dá sa to brať že mám covid alebo nie??? Aké su vaše skusenosti? Po 2 dňoch by som už asi mala minimalne ružove a silné že??? Tie čiary by bežný človek nevidel len keď sa veľmi na to zameriava a svieti na to telefonom..
Potrebujem to vedieť kvoli planovanej oslave..

Strana
z2
scorpionflower1
19. nov 2023

@megleka a bolo to kedy presne? Lebo tie antigeny tiez presli urcitym vyvojom, kde sa zlepsovala ich kvalita.

megleka
19. nov 2023

@scorpionflower1 viete čo to bolo tak pred rokom cca alebo ako.. ale viem že to nebolo hneď na zaciatkuncovidu

scorpionflower1
19. nov 2023

@megleka ja tiež poznám ľudí, čo im antigény nevyšli až PCR, môže to tak byť, môžu mať slabšiu vírusovú nálož. Ale drvivej väčšine, antigény vyšli pozitívne, keď boli pozitivíni. O tom ale téma nie je. Ja viem presne o čom autorka píše, mne tiež tak vyšlo niekoľko testov ako ona píše, boli tam také koľajnice a nebol to covid ani raz, vždy sa z toho nakoniec vyvinulo niečo iné ako covid.

megleka
19. nov 2023

@scorpionflower1 jasne tak je ako píšete zato som tam dala ja fotku týchto testov z pred pár dni kedy už covid ustupoval ale aj pri pozitivite boli takéto slabšie a o deň dva už pekný silný..nedala pani fotku takze som jej to poskytla pokial som mala tu možnosť aby si to vedela porovnať 😊

autor
19. nov 2023

No dievčata test som opakovala a je úplne negat 👍🏻 myslím si že by od včra za ďalsích 36hod zosilnel… aj mne už nič skoro nie je len mierny kašeľ 🙂

megleka
19. nov 2023

Ja si tiež myslím že áno, pokial je aj vám lepšie tak super a rýchle doliečenia prajem 😊

permanentka
15. dec 2023

@maranco prosím vás ako sa volá tento 4test? Vcera nám to naša dr povedala že to niekde objednáva a zabudli sme ten názov čo povedala, ďakujem 🙂

maranco
15. dec 2023

@permanentka ja som kupoval tu https://www.mobler.sk/flowflex-20ks-sars-cov2-c... ale teraz je vypredaný, treba hľadať inde, dostupný majú iba na covid https://www.mobler.sk/ivdst--ce0123-flowflex-25...

permanentka
15. dec 2023

@maranco super ďakujem išlo mi o názov už nájdeme ďakujem 🙂

maranco
15. dec 2023

@permanentka ja kupujem už len Flowflex, som skúšal alebo v mojom okolí vyskúšali 3-4 rôznych výrobcov a Flowflex vždy ukázal pozitivitu aj keď iné testy neukázali nič a postupne to prešlo do horšieho stavu.
Dokonca máme skúsenosť doobeda robený doma Flowflex slabučko pozitívny, poobede MOM dostala papier negatívny a keď prišla horúčka už bola silná čiara.

Strana
z2