icon

Je to cukrovka? Skúste si prečítať!

erica1705
20. nov 2023

Ahojte ,baby chcela by som sa informovať ... Dneska od rána mi bolo zle , celá som sa triasla a mala som pocit na odpadnutie, zahmlievalo sa mi pred očami ale poradili mi skúsiť si dať cukor a pomohlo to . Myslíte že to môže byť cukrovka ? Za odpoveď vopred ďakujem , chystám sa k lekárovi až o pár dní nakoľko som mimo domova .

anjelicek26
20. nov 2023

Mat jednorazovo nizky cukor neznamena cukrovku, ale to, ze si sa nenajedla... jasne, ze to vplyva na organizmus aj zdraveho cloveka...

erica1705
autor
20. nov 2023

@anjelicek26 Chcela som sa len informovať lebo už to mám dlhšiu dobu , neustále som i smädná , chodím veľa na wc a schudla som 13kg

anjelicek26
20. nov 2023

@erica1705 tak toto je potom o inom, urcite daj poriadne vysetrit.

pribinak
20. nov 2023

@erica1705 napr lekárne dr. Max tam ti aj na počkanie zmenami glykemiu. Ak máš nejakú blízko, tak skoč a daj si odmerať.

viestta
20. nov 2023

@erica1705 ak je to cukrovka, treba to urychlene riesit. Glykemia diagnozu neurci, treba aj ine vysetrenia, takze sa vyber k obvodakovi a zacni to riesit

majamat
20. nov 2023

@erica1705 pri neliecenej cukrovke skor cukor stupa hore.
cize v takom priapde by ti cukro skor uskodil, ako pomohol.
nizky cukor mavaju skor cukrovkari uz leiceni a prave liecba, ktoru maju im k nizkemu cukru dopomoze.

no ak ti cukor klesa pod normu, mozes mat poruchu metabolizmu cukru, co nei je daleko od cukrovky, resp. skor od cukrovkarskej diety.

taktotedanie
20. nov 2023

@erica1705 typicke priznaky cukrovky

alickapusinka
20. nov 2023

áno aj som mala také príznaky a mám cukrovku.