icon

Je to jačmeň?

11. okt 2025

Dobrý deň je to jačmeň? Už to vyzerá akoby išlo prasknúť dávam si obklad s borovo vodou.ku očnej som objednaná az Utorok

Je to jačmeň?
lindayaaa
11. okt 2025

@anonym_autor ano vyzera ze je to jacmen

terry2003
11. okt 2025

Podľa mňa áno
@anonym_autor

stellarstar
11. okt 2025

Áno, dávaj si suche teplo alebo červenu lampu a nič natlačiť

alickapusinka
11. okt 2025

áno to je jačmeň

taktotedanie
11. okt 2025

Kup si pangamin, suche teplo, ziadne bylinne obklady, volnopredajne mas mast ale najlepsie atb mast od lekara, nevytlacat nic nasilu

autor
11. okt 2025
@taktotedanie

Kup si pangamin, suche teplo, ziadne bylinne obklady, volnopredajne mas mast ale najlepsie atb mast od lekara, nevytlacat nic nasilu

@taktotedanie áno skúšala som suché teplo vreckovku zehlim aby bola tepla ale nepomáha vidno mi to stale viac biele dookola akoby hnis ale nie a nie prasknúť. Aj kvapky s ocanky dávam a najhoršie je ze som aj tehotná 32tt mam obavy a som s toho dosť strese a strach nikdy som toto nemala na viecku 🙁

lindayaaa
11. okt 2025
@anonym_autor

@taktotedanie áno skúšala som suché teplo vreckovku zehlim aby bola tepla ale nepomáha vidno mi to stale viac biele dookola akoby hnis ale nie a nie prasknúť. Aj kvapky s ocanky dávam a najhoršie je ze som aj tehotná 32tt mam obavy a som s toho dosť strese a strach nikdy som toto nemala na viecku 🙁

@anonym_autor ved chod k doktorovi ten ti da na to framikoin na oci.

autor
11. okt 2025
@lindayaaa

@anonym_autor ved chod k doktorovi ten ti da na to framikoin na oci.

@lindayaaa som objednaná na Utorok až

taktotedanie
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor inak jcmen sa lieci dlllho, tym ze to liecis sa to zhorsuje ako keby lebo sa ten hnis len zozbierava
V pondelok ries atb mast, budes to davat lokalne, nevadi ze si tehotna

autor
12. okt 2025
@taktotedanie

@anonym_autor inak jcmen sa lieci dlllho, tym ze to liecis sa to zhorsuje ako keby lebo sa ten hnis len zozbierava
V pondelok ries atb mast, budes to davat lokalne, nevadi ze si tehotna

@taktotedanie dnes mi ráno prasklo ale len kúsok vyšlo akoby hnis a nešlo všetko von podla mňa teraz tam mi vidno kde mi prasklo akoby červená žilka

taktotedanie
12. okt 2025
@anonym_autor

@taktotedanie dnes mi ráno prasklo ale len kúsok vyšlo akoby hnis a nešlo všetko von podla mňa teraz tam mi vidno kde mi prasklo akoby červená žilka

@anonym_autor len suche teplo dalej, ak je tam otvor skus uz vatovou tycinkou potlacit ak nepojde nechaj tak a ties v pondelok lekara