Je to kurie oko či bradavica?
Ahojte toto ma neterka dlhšie vypestované. Je to kurie oko či bradavica? Ako sa o to starať? Potierame s kolodium na kožné máme termín až začiatkom februára. 😭 Vieme to nejak vyhubiť teraz cez prázdniny?

Kolodium forte oskusane na dcere. Natriet, nechat prischnut a ja som preliepala leukoplastom bez vankusika. Nerypala som priebezne do toho, pekne to vystupilo nad povrch ostatnej koze a vyluplo sa to. Hlavne je to bezbolestny proces, na rozdiel od vypalovania.
Mne sestra poradila cesnak do octu a to dávať na noc, jej synovi veľmi pomohlo, tiež teraz dávam dcére len to trvá dlhšie a tiež keď si vymaca nohy tak jej to brusim dole a vystrihujem. Tiež sa bojí vypalovania.
@bilberryday vidíš, tiež som dala link, a tam je to kúrie oko a toho je plný internet. Už tu boli XY krát hádky o tom co to je a nie je. Osobne si myslím ze keby mala riadnu bradavice pol.roka, tak už nemá iba jednu ale rozviedla by si to. A ci bradavice alebo kúrie oka, dobre sa to.da vyliečiť aj doma
Vyzerá to na bradavicu, pozor aby sa to nerozšírila ďalej. K nejakej dobrej pedikerke sa objednať. Na bradavice je dobrý spirularin.
Skúste zájsť na pedikúru,tam Vám určite poradia,čo je to Ak kurie oko,aj vyberú,je to jednoduché a bezbolestné.
@bilberryday prosim ta uz tu nestras, slecna si do toho rype uz od leta, uz by to mala roznesene... ak myslis, ze zavadzam, citaj dobre., cize ak to aj nie je pol roka, je to 5 mesiacov.. 4 mesiace.. detail. Kopa z nas si s tym poradila aj bez koznej. A moze bezat ku koznej o 1,5mesiaca. Do vtedy si s tym mozno aj doma poradi. Teraz dostat termin niekde je umenie. Hocikde.
@simca06022011 a hlavne to vypaľovanie u možnej tiež nie je príjemné a na 1x to nespraví. Na nohe keď to je a spraví sa pľuzgier bude radosť chodiť. Ja sa veru radšej s dcerinym trápim doma
@simca06022011 budem oponovať, dcéra mala jedno ktoré sme 3/4 roka liečili doma, duofilm, pero na zmrazenie, naplaste s tým, že veď niečo zaberie. Až kým sa jej to neroznieslo ďalej. A hopla nemáme inú možnosť už len to vypáliť dusíkom lebo naozaj to inak nejde. A ak to nezaberie ideme na laser. Takze za mna žiadna domáca liečba podľa obrázku je to naozaj veľké
@bilberryday skúsená pedikérka to vie,tiež som mala niečo podobné,a vyrezala mi to,nikde sa mi to viac neobjavilo.
@bilberryday a ty si pedikér ?