Je vhodné vyhľadať lekára a ísť sa mu poďakovať?
Rád by som spoznal Váš názor, keďže moja mamina navštívila urgentný príjem v jednej nemocnici a lekár, ktorý ju ošetroval bol na ňu veľmi milý a príjemný a tak rozmýšľala, že by sa skúsila informovať na služby na urgentnom príjme a keď by mal práve on službu tak by tam zašla a osobne sa mu poďakovala, keďže počula, že aj keď človek pošle oficiálne poďakovanie na nemocnicu aj na oddelenie kde lekár pracuje tak sa to až k nemu nedostane, a ju by to mrzelo, keďže by rada tomuto lekárovi odovzdala poďakovanie osobne, možno aj s nejakou čokoládou ale rada by mu šla poďakovať keďže fakt natrafila na dobrého lekára, ktorých tam príliš veľa nie je a rada by ho povzbudila a dodala mu pocit vďaky a silu do ďalších služieb. Avšak oco jej hovorí, že sa to nehodí tak by ma zaujímal Váš názor čo si o tom myslíte
@martul moja priateľka takto písala na FB stránku nemocnice, kde ďakovala za správne nastavenie liečby a perfektný prístup aj ku nej ako tvrdohlavému pacientovi, žiaľ tam jej poďakovali ale ďalej sa to nedostalo, keďže následne sa rozhodla vyhľadať lekára na FB a napísala a mu a poďakovala a on ju poprosil až napíše tiež aj nemocnici ona mu poslala screenshot správy, ktorú poslala 3 týždne pred tým a žiaľ ku nemu ani k jeho nadriadenému sa to nedostalo tak bol z toho sklamaný, preto moja mamina to takto chcela riešiť, keďže jej to kolegyňa poradila a mama o priateľkinej skúsenosti vedela
Tak neviem potom, len mi je divné že doktor je na FB a nemá v ,, priateľoch " vlastnú nemocnicu že to nevidel?
@martul nie každý to ma tak, priateľka písala na mesenger, keďže tam je to tak písané aby sa ľudia obracali so žiadosťami a inými vecami cez správu na nemocnicu, na stenu resp. nástenku uverejňujú len oni príspevky keď tak občas dajú screenshot takéhoto poďakovania ale to priateľkine tam nebolo a žiaľ ani ku nemu sa nedostalo
Ja.som robila na úrazovke, oddelenie a veľmi sme sa potešili, keď sa nám nejakú pacient prišiel ukázať. Aj s čokoládou.
Takže za mňa kľudne, buď nech si tam zavolá a opýta sa kedy pracuje, alebo mu to tam môže nechať pri kolegoch. Myslím že tí by mu nič nezobrali a dostalo by sa mu to.
@vilma7 wau tak toto ma povzbudilo aby som mamu v tom podporil, určite ju pošlem 😉 možno aj priateľku pošlem až sa ide poďakovať aj osobne keď ju už volali na chirurgii VIP pacient a nech im ukáže, že aj 2 mesiace po operácií žlčníka sa da žiť bez tej prísnej diéty, ktorú jej naordinovali
My sme dokonca s kolegyňou zažili aj to, že nás pravidelne jeden pacient pozýval ako "vďaku" na obed. Asi raz za polroka. Bol u nás akurát cez Vianoce, tak sme mu ako aj iným spríjemnili pobyt milým a veselým správaním. A on si to veľmi vážil.

Moja mamina sa vrstila v piatok z nemocnice, vďačna mladej múdrej doktorke. Večer napísala na FB stránku nemocnice, tí jej podakovali. Videla to doktorka, vedenie nemocnice a vlastn kopec ľudí.