icon

Je vracanie normálne pri zápale močových ciest?

26. apr 2025

Je zvracanie normalnym priznakom pri zapale mocovych ciest? Alebo problemy spolu skor nesuvisia?

pribinak
26. apr 2025

Vracanie je príznakom vselicoho …od pokazeného žalúdku cez virózu až po tehotenstvo

autor
26. apr 2025
@pribinak

Vracanie je príznakom vselicoho …od pokazeného žalúdku cez virózu až po tehotenstvo

@pribinak to mi je jasne, pytala som ci to je bezny priznak pri konkretnom probleme - zapale mocovych ciest, kedze som sa s tym nestretla, ale niekto kto zapalmi trpi castejsie, mozno uz ano…

dzulli1980
26. apr 2025

Pri zápale močových ciest zvracanie bežným príznakom nie je.

stellarstar
26. apr 2025

Nie, nie je. Mala som za posl r zig razy zápaly močáku ale zvracanie som nemala

autor
26. apr 2025
@stellarstar

Nie, nie je. Mala som za posl r zig razy zápaly močáku ale zvracanie som nemala

dakujem za odpovede a skusenosti, tak mam teda “bonus” 🥴
@dzulli1980
@stellarstar

janaspa
27. apr 2025

Okamzite chodte na pohotovost alebo urgent a dajte si vysetrit oblicky. Vracanie je priznak zapalu obliciek. Vlastna skusenost.

autor
27. apr 2025
@janaspa

Okamzite chodte na pohotovost alebo urgent a dajte si vysetrit oblicky. Vracanie je priznak zapalu obliciek. Vlastna skusenost.

@janaspa na pohotovosti som bola - vysetrenim vylucili ze by sa zapal posunul vyssie, zvracanie prislo az potom, momentalne uz ustalo

tairyx
27. apr 2025

Užívaš na to antibiotiká? Aj tie môžu byť ťažké na žalúdok a spôsobiť zvracanie.

autor
27. apr 2025
@tairyx

Užívaš na to antibiotiká? Aj tie môžu byť ťažké na žalúdok a spôsobiť zvracanie.

@tairyx prvu tabletku som uzila az po zvracani + mam probiotika, ale uz to ustalo

tairyx
27. apr 2025

Tak potom z antibiotík to nie je.
Ak už ďalej nezvraciaš, tak sa tým nateraz nezaoberaj. Každý organizmus je iný, čiže to, že zvracanie nie je bežným symptómom danej choroby, neznamená, že ty zvracať určite nebudeš.
Určite by som ale bola v strehu, dohliadla na teplotu, zápaly močových ciest môžu byť zradné.
Skoré uzdravenie prajem.

autor
27. apr 2025
@tairyx

Tak potom z antibiotík to nie je.
Ak už ďalej nezvraciaš, tak sa tým nateraz nezaoberaj. Každý organizmus je iný, čiže to, že zvracanie nie je bežným symptómom danej choroby, neznamená, že ty zvracať určite nebudeš.
Určite by som ale bola v strehu, dohliadla na teplotu, zápaly močových ciest môžu byť zradné.
Skoré uzdravenie prajem.

@tairyx dakujem velmi pekne

alicavincur
1. máj 2025

Moze to byt. Aj ja som mala raz takýto príznak a sestra to mala takto presne tiež....skore uzdravenie prajem