Je vracanie normálne pri zápale močových ciest?
Je zvracanie normalnym priznakom pri zapale mocovych ciest? Alebo problemy spolu skor nesuvisia?
Vracanie je príznakom vselicoho …od pokazeného žalúdku cez virózu až po tehotenstvo
@pribinak to mi je jasne, pytala som ci to je bezny priznak pri konkretnom probleme - zapale mocovych ciest, kedze som sa s tym nestretla, ale niekto kto zapalmi trpi castejsie, mozno uz ano…
Pri zápale močových ciest zvracanie bežným príznakom nie je.
Nie, nie je. Mala som za posl r zig razy zápaly močáku ale zvracanie som nemala
Nie, nie je. Mala som za posl r zig razy zápaly močáku ale zvracanie som nemala
dakujem za odpovede a skusenosti, tak mam teda “bonus” 🥴
@dzulli1980
@stellarstar
Okamzite chodte na pohotovost alebo urgent a dajte si vysetrit oblicky. Vracanie je priznak zapalu obliciek. Vlastna skusenost.
Okamzite chodte na pohotovost alebo urgent a dajte si vysetrit oblicky. Vracanie je priznak zapalu obliciek. Vlastna skusenost.
@janaspa na pohotovosti som bola - vysetrenim vylucili ze by sa zapal posunul vyssie, zvracanie prislo az potom, momentalne uz ustalo
Užívaš na to antibiotiká? Aj tie môžu byť ťažké na žalúdok a spôsobiť zvracanie.
Užívaš na to antibiotiká? Aj tie môžu byť ťažké na žalúdok a spôsobiť zvracanie.
@tairyx prvu tabletku som uzila az po zvracani + mam probiotika, ale uz to ustalo
Tak potom z antibiotík to nie je.
Ak už ďalej nezvraciaš, tak sa tým nateraz nezaoberaj. Každý organizmus je iný, čiže to, že zvracanie nie je bežným symptómom danej choroby, neznamená, že ty zvracať určite nebudeš.
Určite by som ale bola v strehu, dohliadla na teplotu, zápaly močových ciest môžu byť zradné.
Skoré uzdravenie prajem.
Tak potom z antibiotík to nie je.
Ak už ďalej nezvraciaš, tak sa tým nateraz nezaoberaj. Každý organizmus je iný, čiže to, že zvracanie nie je bežným symptómom danej choroby, neznamená, že ty zvracať určite nebudeš.
Určite by som ale bola v strehu, dohliadla na teplotu, zápaly močových ciest môžu byť zradné.
Skoré uzdravenie prajem.
@tairyx dakujem velmi pekne
Moze to byt. Aj ja som mala raz takýto príznak a sestra to mala takto presne tiež....skore uzdravenie prajem

Vracanie je príznakom vselicoho …od pokazeného žalúdku cez virózu až po tehotenstvo