icon

Je výsledok testu na chrípku spoľahlivý?

6. mar 2025

Vyslo mi kontrolná čiara a slaba čiarka na chrípke A ,ale nemam tam to S testovacia čiara,S je pri vsetkych výsledkoch .Tak neviem,mam to brat ako A ,ide o to ze dvera uz 6 den teploty prve dni 38,5 2 dni potom jeden nic a po dni bez teoloty nastúpili take zvysene nad 37.Teraz vi s nou k doktorovi aspon crp,ma aj taky Opel na ktory som ale dala uniflox,kedze ma nosnu mandlu a sople vzdy pri viroze a ide jej to do oka.Poradte mi ak yto je test platný,neplatný?

Je výsledok testu na chrípku spoľahlivý?
autor
6. mar 2025
sasalu1
6. mar 2025

A nepatri to S covidu?

autor
6. mar 2025

@sasalu1 uz som nasla aj ine vysvetlenie a nebudu byt to S dakujem

tenerifka
6. mar 2025

Testovacia ciara je C, ved logika, tekutinu das do tej dierky a ta postupuje az k C. Ak je C silne, znamena to, ze test je vykonany spravne. Mas chripku A

tenerifka
6. mar 2025

Teda tvoja dcera ma chripku A

autor
6. mar 2025

@tenerifka ano,dakujem uz viem,mna len zmiatlo to S ale to bude s covidom.Dakujem

siegi
6. mar 2025

C je kontrolne, A je chripka A, B je chripka B a S je Sars covid. Tam kde je ciarka, to je pozitivne. V tomto pripade ma dcera chripku A

siegi
6. mar 2025

Este dodam, ze uniflox je lokalne antibiotikum, na virusy neucinkuje. Treba morsku sol sprej castejsie striekat a vyfukat, nejaky olynth nasivim alebo nieco take ak ma upchaty nos, super je inhalacia vincentky