Je znamienko na chodidle nebezpečné?
Baby co myslite, je toto znamienko nebezpecne? Je na chodidle..dakujem

@vanilkovazmrzka dakujem
mne doktorka vravela, že na chodidle by nemalo byt a je lepšie vybrať. No urobilo sa mi nové, na inom mieste, tak budem musieť zase ísť.
pokial je ohranicene a nie je vyslovene cierne, malo by to byt ok (ale to ber len ako velmi vseobecne vyjadrenie)- Ale na chodidle je to vzdy lepsie ukazat lekarovi. Ja mam tri a zatial sa len pozoruju.
Ja mám od detstva znamienko na chodidle. To bolo moje prvé, čo si pamätám. Už ako som dospelá, je úplne malé - ledva ho vidieť.
ja mam tiez na chodidle, tiez sa len pozoruje, ale tiez ma upozornili, ze to nie je naj miesto. moje skor bledne a odchadza. toto nevyzera nijak divne, ale zrejme chodis ku koznej na preventivky, tak ho nezabudni ukazat. (mne sa to uz stalo 🙂)
Len mňa sa vytvorilo rok do zadu a trosku sa zmenilo akoby ostalo svetlejšie a menšie.. pred tým som mala čiernu šošovicu teraz fľak.
@deedol práveže nechodím ku kožnej na preventívnu ale dnes som volala a idem zajtra ráno ho ukazat
@dismonika toto sa mi vytvorilo minulý rok
@hradnapani a to si mala od narodenia alebo sa ti vytvorilo
@vanilkovazmrzka ukážem zajtra
@liliblacky toto keď odfotim a zväčšiť tak mi príde ze je rozliate
Tak chodievaj na preventivky…
@deedol ani som nevedela ze treba aj ku koznemu, ďakujem.
zbehni na kožné a rovno si požiadať dať ho von. Na nohe je to trochu osemetnejsie kvôli chôdzi ale dá sa zvládnuť. Ja si dávam pomaly všetky znamienka von..
@liliblacky idem zajtra ráno, ďakujem..dám pozrieť ešte 3 ktoré sú divne
@kittykat22 ja mám na dlani a aj na chodidle, no je to akoby len nakreslená bodka. Horšie by podľa mňa bolo nejaké veľké vyčnievajúce znamienko.

Ukaz lekarke pri preventivke.