icon

Je znamienko na chodidle nebezpečné?

26. jan 2025

Baby co myslite, je toto znamienko nebezpecne? Je na chodidle..dakujem

Je znamienko na chodidle nebezpečné?
vanilkovazmrzka
26. jan 2025

Ukaz lekarke pri preventivke.

autor
26. jan 2025
liliblacky
26. jan 2025

mne doktorka vravela, že na chodidle by nemalo byt a je lepšie vybrať. No urobilo sa mi nové, na inom mieste, tak budem musieť zase ísť.

hradnapani
26. jan 2025

pokial je ohranicene a nie je vyslovene cierne, malo by to byt ok (ale to ber len ako velmi vseobecne vyjadrenie)- Ale na chodidle je to vzdy lepsie ukazat lekarovi. Ja mam tri a zatial sa len pozoruju.

dismonika
26. jan 2025

Ja mám od detstva znamienko na chodidle. To bolo moje prvé, čo si pamätám. Už ako som dospelá, je úplne malé - ledva ho vidieť.

deedol
26. jan 2025

ja mam tiez na chodidle, tiez sa len pozoruje, ale tiez ma upozornili, ze to nie je naj miesto. moje skor bledne a odchadza. toto nevyzera nijak divne, ale zrejme chodis ku koznej na preventivky, tak ho nezabudni ukazat. (mne sa to uz stalo 🙂)

autor
27. jan 2025

Len mňa sa vytvorilo rok do zadu a trosku sa zmenilo akoby ostalo svetlejšie a menšie.. pred tým som mala čiernu šošovicu teraz fľak.

autor
27. jan 2025

@deedol práveže nechodím ku kožnej na preventívnu ale dnes som volala a idem zajtra ráno ho ukazat

autor
27. jan 2025

@dismonika toto sa mi vytvorilo minulý rok

autor
27. jan 2025

@hradnapani a to si mala od narodenia alebo sa ti vytvorilo

autor
27. jan 2025

@vanilkovazmrzka ukážem zajtra

autor
27. jan 2025

@liliblacky toto keď odfotim a zväčšiť tak mi príde ze je rozliate

deedol
27. jan 2025

Tak chodievaj na preventivky…

autor
27. jan 2025

@deedol ani som nevedela ze treba aj ku koznemu, ďakujem.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
liliblacky
27. jan 2025

zbehni na kožné a rovno si požiadať dať ho von. Na nohe je to trochu osemetnejsie kvôli chôdzi ale dá sa zvládnuť. Ja si dávam pomaly všetky znamienka von..

autor
27. jan 2025

@liliblacky idem zajtra ráno, ďakujem..dám pozrieť ešte 3 ktoré sú divne

dismonika
27. jan 2025

@kittykat22 ja mám na dlani a aj na chodidle, no je to akoby len nakreslená bodka. Horšie by podľa mňa bolo nejaké veľké vyčnievajúce znamienko.