Kam do kúpeľov po výmene bedrového kĺbu?
Dobrý deň,chcela by som sa spýtať...či mi nevie niekto poradiť kam do kúpeľov by som mala ísť....resp.ktoré sú najlepšie 🙂 Som po operácii bedrového klbu....Kázali mi v nemocnici napísať na kúp.poukaz kam by som chcela ísť..... a ja neviem sa rozhodnúť....kedže som ešte nikde nebola....kto by mal skúsenosť,rada si nechám poradiť 🙂 Ďakujem a Pekný deň prajem 🙂
@qidko dakujem aj ja už dufam ved som už od aprila doma a dve operacie za sebou minulý rok,takverím že mi kupele pomožu,lebo mi aj dr napisal že už nemožem pracovat na svojom mieste lebo nedokaže stat tak ma čaka výpoved zo zdr,dovodov.
@butterfly333 mna caka posudkovy lekar a som zvedava ci mi uznaju aspon polovicny dochodok☹ ale ver ze radcej by som chodila do prace a fungovala ako pred operaciou...ale je to vo hviezdach ci to niekedy tak bude☹ ale musim dakovat Bohu ze som to rozchodila neviem si predstavit ze by som bola odkazana na pomoc druhych ved budem mat 40 to nieje az tak vela CI?🙂
@qidko nie jasne že nie si mladučka najlepšom veku ,ano bolo by lepšie fungovat ako pred operaciu no niekedy to nieje možne ,ani ja neviem čo ma čaka ale snad bude dobre.Držím ti palčeky aby to dopadlo dobre.
@butterfly333 Aj ja Ti prajem aby sa to dalo do poriadku a hlavne vela trpezlivosti 🙂potom daj vediet ci to pomohlo
V Bojniciach bola po vymene bedroveho klbu moja mama, velmi si chvalila.
@77andrea Moja mam po výmene bedrových kĺbov /rok po roku/ bola v Lúčkach. Nedá dopustiť. Sú síce určite menšie a komornejšie ako Piešťany či Teplice, ale čo sa týka rehabilitačnej a lekárskej starostlivosti v ničom nezaostávajú. Personál sa venoval, procedúry neodflákli. Ubytovanie pekné rekonštruované /bola v dep. Liptov/. Strava dobrá a hlavne netreba na procedúry ďaleko dochádzať- v podstate pod jednou strechou, prešla v papučiach. Na víkendy chodila domov. Dobrý animačný program. Obrovská výhoda oproti "ruským" Piešťanom- toľko neminieš /ceny sú primerané/ ... a tam nie je toľko možností, ale predsa po operácii sa ide do kúpeľov liečiť, nie žúrovať.
... 48 rokov, dva titánové kolenné kĺby v priebehu pol roka, po ďalšom polroku, teraz v októbri Turčianske Teplice...dievčatá, neverila som, no tá voda robí svoje. Ročné výročie druhého kolena som oslávila v opätkoch na plese :o)))
@zara0201 v Lučkach som bola aj ja a nedam na ne dopustit velmi mi pomohli,Vdaka mim mám dve zdrave deti.
@77andrea Moj starky bol minuly rok v Kovacovej. Nikdy nikde takto z domu nebol prec. Dostal cievnu prihodu, operovali ho, lezal v nemocnici cca 6tyzdnov bez pohybu, len co s nim starka cvicila a v Kovacovej to bolo TOP!!! Za dva tyzdne sme videli prve kroky,fakt sa mu tam venovali, aj personal super a chodi. To je pre nas ako zazrak. Opat chodi. A ak sa podari chceme aby tam isiel znova.
@butterfly333 ano mal,haváriu,ruku mu museli operovať,ani teraz nevie riadne s ňou hýbať,ale jemu dosť pomohli Dudince.
@emilka89 tak to je dobre že kupele trocha pomohli prajem skore uzdravenie.
Ďakujem
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Otec je po operacii vymene kolenného klbu, ktoru mal v marci. Dal si ziadost o kupelneu liecbu, prisiel mu papier, ze to ma schvalene a ze pojde do Bojnic. Avsak nema tam ziadny termin, kedy ma nastupit. Ma tam termin, dokedy ma ten poukaz platny, resp. dokedy ho vyuzit. Ako teraz postupovat? Ma cakat, kym mu z Bojnic daju vediet, kedy ma nastupit alebo si tam ma zavolat a dohodnut si termin nastupu. Ide o to, ze 28.8. ide k lekarke na kontrolu a predbezne ho uz asi vypise do prace, tak nechce ist na nejaky cas do prace, aby potom zase na 28 dni vypadol. Dakujem za radu 🙂 Odmenim a srdieckom kazdej z Vas 🙂
@ivana82 termín by si mal určit on sám podľa mňa... on ide na tvz. "x" teda po operácii a na PN... nech tam čím skôr zavolá...
@bocianka123 Dakujem velmi pekne 🙂
@ivana82 ja som teraz po operacii vymena chrupavky v kolene a ešte ma čaka vymena celeho klbu v tom istom kolene. Mám osteochondrosu 4stupna. Ak sa smiem opytat ako to zvlada vaš otec ma bolesti da sa to zvladnut?
@butterfly333 podla rtg a kontroly u lekára je všetko v poriadku. Stale ho ma však mierne opuchnuté. Sťažuje sa n bolesti, že je to atale horšie ako pred operáciou.
@ivana82 fuuuha tak to ma mrzí mna to tiež čaka no bojím sa. A ako dlho čakal na operaciu viem že je to podla zdr.poistovne no čo som čitala tak vszp aj 7mesiacov sa čaká ale to asi záleží aj od diagnozy.
Urcite do Kovacovej do Narodneho rehabilitacneho centra. Nie su to vyslovene kupele. Je tam narocnejsi rehabilitacny program a ovela viac procedur ako v beznych kupeloch.
@butterfly333 čakal myslím, že viac ako 4 mesiace. Vedeli sme to pree Vianocami a operovali ho 16.3.
@ivana82 tak to je faj no zaleži aj od zdr.poist.aj od diagnozy. Ja začínam od pondelka 5injekcii do kolena tak uvidím kedy ma budu zas operovat no mám z toho strach hlavne po operacii.
Maminy, bola by niektora z vas ochotna mi poradit ohladom kupelov? Ocina caka vymena bedroveho klbu koncom septembra, a chcela by som vediet ako postupovat, chcrl by ist do kupelov, neviem teda ci ma narok na preplatenie, ale chce vyskusat...treba si podat nejaky papier do poistovne alebo to ma riesit cez lekarov? Aky je postup? Z lekarov mu nikto nic nenavrhol ale tak predpokladam,ze to je normalne,ci? Poradte prosim...
Videla som video ze v Cechach v Beskydach su kupele kam je mozny nastup ihned po prepusteni z nemocky tj 7...10 den po op ... na SK to tak teda asi nie je mozne?
Dakujem

@butterfly333 verim Ti ze uz mas toho dost budem drzat prsty nech to dopadne dobre🙂