Dobré ráno, bola som na ORL a pani doktorka ma odporučila na operáciu nosovej prepážky...vraj sa mám rozhodnúť sama či áno/nie. Som rozhodne za áno, kedže sa mi kvôli tej prepažke zle dýcha. Doktorka bola tiež za, ale tvrdí, že si mám zohnať niekoho, kto si dá na tom naozaj záležať...aby mi to dobre vyoperovali.
Kam mi odporúčate ísť? Najlepšie by bolo niekde v okolí Prievidza/ Bratislava ..ale ak poznate ine mieste kludne odporučte
Ja mam dobru skusenost na Antolskej v Bratislave
Takiez mudr. Rác Peter považská , kontroly v nemsovej tam ma super vybavenú Orl ambulanciu 👍kapacita mna operoval už dva krát a vždy bez problémov pooperacnych . Aj manžela operoval . Bez problémov . Prístup sestričky , vybavenie jednodnovky operačka 👍
@tanika Dobry den,kolko ste platili za operaciu?Manzel tiez potrebuje operaciu nosovej priehradky,tak sa rozhodujeme,ze kam....Vdaka za odpoved,pekny den🙂
@zdenulienka všetko išlo cez vzp len za operovania primárom som zaplatila 50 eur .to bolo z roku 2020 Neskutočný prístup a ozaj odborník operoval vo vojenskej nemocnici v Ružomberku .
Mudr.Rac Nemsova operuje v PB