icon

Karanténa v rodine

chrobacik41
17. aug 2020

Ahojte žienky! Tie ktoré ste si prešli karanténu. Sme momentálne teda v karanténe. Aby som to ozrejmila; mojej mame potvrdili pozitiv test minulý týždeň v utorok, čiže nám volali z ruvz že mame byť v karanténe 14 dní všetci teda celá rodina ktorí sme prišli do styku s pozitivnou osobou. V piatok sme boli všetci na testy, všetci negatívny, moje deti, môj partner, otec , sestra aj jej syn všetci negativny len ja pozitivna. Z ruvz mi teta povedala ze karantena sa predĺži z 25 do 28.8 dnes volal partner , mudr. Koli karantennej pn a bolo mu povedané že on mal ísť normálne do roboty keď mal negatívny test. A teraz vôbec neviem ako to je, či ich zavolajú ešte na test pred ukončením karanteny alebo ako. Lebo mne ako pozitívnej bolo povedané že na test už nepôjdem. A zase maminina kolegyňa tiež bola pozitivna a testovali ju ešte 4krat kým nemala dva negatívne testy. Aj sestra mi dnes povedala ze jej kamatkin brat bol pozitivny a už nešiel na kontrolný test len mu poslali sms že je vylieceny. Tak vôbec neviem ako to je.

Strana
z3
22petruska
21. okt 2020

@chrobacik41 ďakujem za odpoveď, a ten kašeľ bol od začiatku ci az pri zhoršenom dýchaní?

monty71
6. dec 2020

@chrobacik41 ja som vam len dve veci chcela napisat.
Mamka vasa ked mala dva negativne testy a potom pozitivny tak ak sa jednalo o antogenove tak to je uplne normalne.Moj muz mal miernu unavu v piatok v sobotu bol preto na test.Vysiel mu negativny.V pondelok sa mal ist ale povinne z prace testovat tiez na antigenovy a bol pozitivny.Jednoducho v pondelok uz bol viac infekcny tak mu to ukazalo.

Druha vec sa tyka tej PN.Naozaj ju nevypisuje dr ale treba podat ziadost cez web socialnej poistovne.

Drzim Vam prstry a prajem skore uzdravenie.Nech uz sa vsetci cim skor tej pliagy zbavime

Strana
z3