Kašeľ u dospelého

26. sep 2023

Ahojte, minulý týždeň som zmokla a ostala som chorá - žiadna teplota ani nádcha, iba dosť výrazný "tuberácky" kašeľ a tlak na priedušnici (nie na prieduškach ale v mieste pod hrtanom). Už týždeň sa kurírujem a kašeľ nie a nie odísť. Nebyť toho kašľa, ani neviem že som chorá, s energiou som na tom fajn. Natieram si cely hrudník až po krk oreganovym esenciálnym olejom, ten užívam aj vnútorne ako prírodné antibiotikum, difuzujem esenciálne oleje, užívam bylinkovu tinkturu na dýchacie cesty, stále zázvor, med, vitamíny, začala som užívať aj Erdomed ale zatiaľ žiaden progres. U doktorky som nebola, keďže okrem toho kašľa nemám pocit, že by som bola nejaká vyslovene chorá. Viete, čo by mi mohlo pomôcť? Mám si žiadať nejaké testy u lekára, alebo sa len obrniť trpezlivosťou? Vopred ďakujem.

nelca0510
26. sep 2023

Nuž,pomohol by lekár a rontgen

esmera50
26. sep 2023

ja kašlem, prosím pekne, už pár rokov...mám chronické hlieny vplúcach, kašle...idem k liečitelovi, elkári nepomohli, rtg je vždy čistý

misana84
26. sep 2023

Skúste si kúpiť niečo na odhlienenie… ja berem solmucol a celkom to prechádza… aj ja to tak mám

lenka098123
26. sep 2023

Skúšali ste cibuľový sirup? Nakrajat nadrobno cibuľu a zaliat medom a piť šťavu, keď pustí. U nás vždy pomôže na kašeľ. Plus inhalovanie vincentky.

dada558
26. sep 2023

Mne dosť pomohli kvapky sinupret. Inak, ja som bola chorá, mala som zápal priedušiek. Už som mala po antibiotikách a kašeľ stále som mala. Dala som si bravčovú masť na noc a mala som po kašli.

dada558
26. sep 2023

Inak, mne poradil lekárnik túto 3 kombináciu. Zlaté pastilky, čo su aj na kašeľ, potom ten sinupret a ešte acc long a za pár dní je po kašli.

dada558
26. sep 2023

Majorankovy čaj je tiež skvelý na kašeľ, ako aj cibuľový, skorocelovy, zovorovy, či materina dúška

majlo1234
26. sep 2023

Normalny bezny kasel trva aj dva tri tyzdne, kym sa sam strati. Ak by to pretrvavalo, treba vysetrit

autor
27. sep 2023

Všetkým vám veľmi pekne ďakujem za odpovede 🙂