Kde mi poradia ohľadom šošoviek?

zabka788
14. máj 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Dobrý deň , uvažujem že začnem nosiť kontaktné šošovky, pretože ma okuliare dosť obmedzujú, bohužial nemám vo svojom okolí nikoho s kým by som sa o tom mohla porozprávať a vymeniť skúsenosti. Poznáte miesto, nejakú optiku, kde mi ochotne odpovedia na otázky a poradia čo je dobré? Ďakujem za rady!

gab_riella
14. máj 2017
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

Ahoj žabka, videla som na nete rôzne poradne s lekárom, verím, že nájdeš nejakú aj na toto téma. Ja nosím tiež okuliare a sú chvíle kedy by som ich chcela odložiť, držím palce aby ti to vyšlo!

sonka1981
14. máj 2017
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

Z vlastnej skúsenosti ti môžem odporučiť optiku www.optikaexclusiv.sk - ochotný a vyškolený personál. Super prístup, poradia a vysvetlia, nemusíš sa báť opýtať;) Možno si tam zrovna aj objednáš šošovky a začne ti nový život bez okuliarov 🙂))

pillipilli
14. máj 2017

Ahoj v prvom rade smer ocna doktorka, nech ti skontroluje oci ,pomeria a vobec odporuci ci mozes kontaktne sosovky nosit. Nikto ti cez net nepomeria spravne oko. Sosovka ti musi sadnut ( cize musi mat aj spravne zaoblenie ) , inak to nebude mat vyznam.

anonym_14
14. máj 2017

So šošovkami mám len vynikajúce skúsenosti, určite ti odporúčam kúpiť si aj očné kvapky tzv. umelé slzy, najmä ak chceš šošovky nosiť celý deň.. 🙂

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dulazh
14. máj 2017

odporucam ist na konzultaciu k dobrej ocnej a dat na jej odporucanie-nie k takej,ktora ti podla dioptrii na okuliaroch predpise o nieco slabsie sosovky.

simca06022011
15. máj 2017

Šošovky používam 10 rokov, bez problémov... Treba dodržiavať hygienu, pokyny, neliest s nimi do bazénov, meniť v stanovenú dobu... Plynu dostaneš pri aplikácii. S otázkami choď ku svojej očnej, sa ti presne parametre, nie je to iba dioptrua ale aj zakryvenie. Potom už si ich vieš kúpiť hocikde...

blankaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz