icon

Kedy je krv v kanyle ok?

sekacik2011
29. okt 2025

Je tu prosím nejaka sestra? Je takto krv v kanyle ok? Doteraz tam nebola, bola som v sprche a takto postupne tiekla ked som dala dole ruku… najorv bola kusok, ruku som dvihla a sla do zili a teraz je v celej hadicke… sestre som to ukazala a ona, ze je to ok.. len nie je nejaka ochotna a dost sa bojim, ze zaspim a nejako cez to vykrvacam😅🙈

Kedy je krv v kanyle ok?
minenkaa
29. okt 2025

@sekacik2011 ja to mám vždy ,nevykrvacas prečo by si mala a hlavne ako

leveta
29. okt 2025

Je. Neveríš sestre, ale anonymnym ženám áno?

sekacik2011
autor
29. okt 2025
@minenkaa

@sekacik2011 ja to mám vždy ,nevykrvacas prečo by si mala a hlavne ako

@minenkaa neviem, nikdy som tam krv nemala…

anonym_380bf3
29. okt 2025

Je to v poriadku. A sestra teda asi vie, co hovori, nemyslis?

minenkaa
29. okt 2025
@sekacik2011

@minenkaa neviem, nikdy som tam krv nemala…

@sekacik2011 tak už máš ,dve kvapky.Mas to napichnúte v žile ,keby to bolo v niečom inom🍑 tak tam máš niečo iné 💩

antonka
29. okt 2025

Je to normálne, nemusiš sa obávať, keď dáš ruku dole gravitácia tam tu krv proste naženie -ten fialový uzáver na konci bráni krvi aby tiekla von, je tam silná blana na ktorú sa napája hadička z infúzie- doslova sa musí zakrutiť silou.
Ak by tam aj nebola (bol by tam iný uzáver) ale scenár ktoreho sa bojíš nie je reálny - kanyly sú zavedené v žilách nie v tepnach, žiadne vykrvacanie ani hrozný krvak by nenastal, Max by si mala od krvi perinu 👍😁

antonka
29. okt 2025

Plus je tam aj tá biela poistka, ktorá priškrcuje hadičku (ten Biely obdĺžnik)
Spi úplne v pohode:D

enmery
29. okt 2025

Je to normálne. Nezomrieš, neboj.

anavixy
30. okt 2025

No asi tazko vykrvacas, ked je hadicka uzavreta 🤭 neboj, deje sa to, ked sa ruka namaha a napina - pretlak v zile vytlaci krv do hadicky.

minenkaa
30. okt 2025

@sekacik2011 no čo zijes ,nevykrvacala si