Kedy môže zubárka účtovať poplatok za kartu?
Dobrý deň,môže zubárka zo zákona pýtať poplatok 5 €,keď si idem k nej po kartu?Idem inému zubárovi,ďakujem za odpoveď
@vanessa127654 netreba ti karta. Nech si ju necha.
@gemerka17 Nový zubar pýta kartu,po telefonickom dohovore
@vanessa127654 znak, že ani k novému ísť netreba. Vedomosti a kvalita nebude nic moc. On tu kartu fakt nepotrebuje. Všetko si ma zhodnotit sam.
@gemerka17 samozrejme,hneď odsúdiť druhého treba,a vy ste zubárka,keď ste taka múdra?
@vanessa127654 dostala si tu názory ako sa to robí v praxi. 99% zubárov nepotrebuje kartu. Ma ti skontrolovať chrup, urobiť RTG a vie čo treba. Na tvoju otázku si dostala odpoveď. Zubár si môže účtovať co chce, ak to ma v cenniku. Však zaplat.
@vanessa127654 niektori zubari naozaj chcu kartu, aj moj novy zubar to vyzadoval a stary zubar sa cudoval, no proste ked som chcela noveho a lepsieho zibara jednoducho som tu kartu isla a vzala
Ak to ma v cenniku neostava ti nic ine len zaplatit
@vanessa127654 lekár by ti kartu do ruky ani nemal dat. Mal by ju novému lekárovi poslať

@vanessa127654 ak to má v cenníku, tak si môže účtovať čo chce. Mimochodom, keď som menila zubára ja, žiadnu kartu od starého som nepotrebovala. Nový má poslal na rtg a videl všetko čo potreboval