Kedy vám zabral Sertralin?
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu alebo skusenost, po kolkych týždňoch Vám zabral Sertralin? Beriem ho 4.tyzden, ale stále necitim zlepsenie. Dr. mi menila liek lebo stary už asi neucinkoval. Trápim sa už treti mesiac, najskor 2 mesiace na starych liekoch a teraz skoro mesiac na sertraline. Beriem ráno 50mg a na obed 50mg. Môžem este čakat zlepsienie, alebo mi sertralin nezabera? Brala som ich pred niekolkymi rokmi, vtedy mi celkom skoro aj zabral a teraz toto. Už som z toho totalne vycerpana a zúfalá. Prosím poradte kto mate s tymto liekom skusenost. Môže este zabrat ci po mesiaci už ani nie? Ďakujem Vám vopred veľmi pekne.
@mamia85 ja som užívala citalec čo mi neurologička predpísala keď už nevedela čo so mnou keď som nevedela chodiť a už dlksie mi tlak veľmi skákal kardiológ na to nič a ja som písala obvodnej že už aj neurol užívam a tlak stále skáče tak povedala že mi znení iné AD a dala Sertralin že citalec vysadiť a začať brať tieto beriem ich 9 deň aké mne ešte horšie a ešte viac beriem k tomu neurol ešte som jej nepísala že ešte skúsim vydržať či to zaberie.Ja tak ľutujem že som začala tie svinstvá brať ale keď mám zdravotné problemi a lekári že to psychického tak som do toho išla a problemi čím ďalej horšie a toho svinstvá sa už asi človek nezbaví bo isté už je navikovi na to.
@mamia85 bože ja sa čím ďalej horšie cítim tak či to zaberie alebo nie už som z toho zúfalá tak sa ešte dá ale pulz vysoký a aj aritmia a bola som dnes na pohotovosti vraj to je v poriadku a už ani neviem ktorí deň som niečo jedla tak sa napchavam neurolom a pótom aspoň spím bože už isté budem na neho závislá.
@mamia85 chcem sa spolitat už vám zabral ten Sertralin ja som vybrala zatiaľ jeden blizter to je asi 24 dní bože ale mne čím ďalej horšie necítim sa dobré tak neviem či si znížiť vyskúšať dávku beriem 50 mg ráno ale ja mám problém aj z tlakom hlavné pulz a aritmia.Ked som užívala citalec tak tiež som malá problém z tlakom a obvodná že mi znení a ešte horšie
@mamia85 ako už cítite zlepšenie ?
@mamia85 ako sa máš?.
Uz Ti je lepšie?
@romanadam1626 ahoj, áno, momentalne je to fajn, ale ja si už sakra dávam pozor co poviem, lebo nikdy neviem kedy sa to môže zmenit.
@mamia85 dobry ako sa citite?
Dievcata moje, tolko krabiciek som si uz v lekarni vybrala a ani jednu neotvorila, stale bojujem a lieky odkladam bokom
@mamia85 ahoj aj ty zabrali
@michaela404 áno, zabral cca po 6 týždňoch sa mi začalo tak viac zlepšovať a potom to postupne islo, cca 3-4 mesiace kým mi bolo úplne dobre, dodnes uzivam
@mamia85 koľko ho už uzivas
Momentalne 1,5roka
@mamia85 a uz nemate vobec depresie ani uzkosti dakujem
@michaela404 sú obdobia keď je horšie a lepšie, ale to vo velkom ovplyvnujú okolnosti. Teraz je to dobré.
@mamia85 mala si aj trpnutie aj palenie tela
@michaela404 áno, mala. Casom to prešlo.
@mamia85 jaj dakujem ty lebo som stoho na nervy po akom case ty to preslo
@michaela404 nepamätám sa už presne, ale určite nie hned..bolo treba tomu čas, týždne.. možno aj mesiace, dva..naozaj, nechcem klamat, nepamätám si presne
@mamia85 dakujem
@mamia85 a teraz si už úplne v pohode ako predtim

@29467 Áno, naraz.