icon

Kedy vám zabrali antidepresíva?

25. aug 2025

ahojte, beriem ad 6 týždňov a necitim zlepšenie … mozno mierne … zo zaciatku som brala najslabšiu dávku, teraz beriem asi druhy tyzden vyššiu … znamena to ze mi neúčinkuju alebo mam este cakat ? Kedy vam zabrali ad ?

anonym_5a6002
25. aug 2025

@anonym_autor zalezi ake ad a na aky problem. Ucinok je individualny. Ak budes mat pocit, ze sa stav nelepsi ries to s lekarom. Niekedy to chce kombinaciu alebo aj zmenu. Uvidis. Ak by ti bolo horsie ihned kontaktuj lekara. Kombinujes liecbu aj s psychologom?

anonym_82ff47
25. aug 2025

dosť možné že ad treba zmeniť. určite odkomunikovať s lekárom

sara07
25. aug 2025

komunikuj s lekarom vždy sa začina s nižšou dávkou lebo nevieš ako zareaguješ ked je to ok tak sa rozlične upravuje na mieru dávkovanie
niekomu niektoré nesadnu preto sa začina s nižšou dávkou vždy
hlavne nikdy nevysad okamžite tieto lieky sama , tiež postupne by sa mali alebo hlavne pod dozorom lekárskym

guudy
25. aug 2025

@anonym_autor treba pockat, ci zaberie ta vyssia davka. 2 t su na to este malo. Konzultuj so svojim psychiatrom.

autor
26. aug 2025
@anonym_5a6002

@anonym_autor zalezi ake ad a na aky problem. Ucinok je individualny. Ak budes mat pocit, ze sa stav nelepsi ries to s lekarom. Niekedy to chce kombinaciu alebo aj zmenu. Uvidis. Ak by ti bolo horsie ihned kontaktuj lekara. Kombinujes liecbu aj s psychologom?

@anonym_5a6002 beriem paretin 30mg teraz posledne dva tyzdne … nemala som ani nejake strasne nežiadúce účinky, bolo mi v podstate rovnako ako pred tym .. ono je mi mozno lepsie, ale povedala by som tak o 20 max 30 percent ak vobec … na paniku a úzkosť … panicky atak som sice uz dlho nedostala ale úzkosti mam stale, mozno trochu miernejšie … tak neviem ci este cakat alebo co

palculienka40
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_5a6002 beriem paretin 30mg teraz posledne dva tyzdne … nemala som ani nejake strasne nežiadúce účinky, bolo mi v podstate rovnako ako pred tym .. ono je mi mozno lepsie, ale povedala by som tak o 20 max 30 percent ak vobec … na paniku a úzkosť … panicky atak som sice uz dlho nedostala ale úzkosti mam stale, mozno trochu miernejšie … tak neviem ci este cakat alebo co

@anonym_autor no s tymi uzkostami je tazko. Treba aj psychoterapiu. Pripadne odstranit spustace. Lieky su len barlicka. Aj tych 20.30.percent je lepsie. Chce to cas. Aj s depresiou treba pracovat. Je to beh na dlhu trat.