icon

Kedy začínajú rehabilitácie po stretnutí s lekárom?

19. mar 2025

Ahojte, cakam na stretko s rehabilitacnym lekarom po 2m.cakacej dobe, statne zariadenie. Po akej dobe zacali rehabilitacie? Dufam,ze nebudem na ne cakat dalsie 2 mesiace alebo viac. Aku mate skúsenost?

gemerka17
19. mar 2025

Zväčša do týždňa to išlo.

katica06
19. mar 2025

U mňa poúrazový stav, 26.10 som sa bola objdnať časenka k rehabilitačnému na 10.11. prvá rehab 13.11.

zobaka
19. mar 2025

to uz potom do tyzdna, dvoch vacsinou, ja mam teraz 3 mesacne cakanie a rovno mi dali termin o tyzden aj na rehabilitacie, inak tie doby su masaker

mogaa
19. mar 2025

záleží koľko majú pacientov, prípadne či nemajú viac fyzioterapeutov na PN.....u nás sú bežné lehoty od 2-3dní až po mesiac či dva....naozaj zálež od situácie v akom období ide človek na rehablitácie.....u nás má skoro každý cvičenie s fyzioterapeutom a tam je rozdiel či pracujú 2 alebo 4....

ibrunova
19. mar 2025

ja som bola dnes na vstupnom vyšetrení a zajtra už mám procedúry.

autor
19. mar 2025

@ibrunova
@mogaa
@zobaka
@katica06
@gemerka17 baby, vdaka za informácie, vidim,ze to je velmi individuálne, tak snad do tyzdna sa podarí🙂 budem dufat

autor
19. mar 2025

@ibrunova a kde si prosim ta bola, teda mari sa mi,ze si z BA,ale neviem odkial to mam 😄

ibrunova
19. mar 2025

Veru nie, ja som z LM 😃

lindusss2016
19. mar 2025

To je asi individualne od zariadenia. U nas by si necakala ani na vstupne vysetrenie, rano prides, vyckas si a v ten den ta vezme a potom podla procedur a obsadenosti pristrojov zacnes rehabilitovat. Niektore procedury zacinaju uz v ten den, na niektore treba pockat, ale max tyzden. Ale ak je pacient na PN a vie chodit v akukolvek dobu, vacsinou sa najde termin hned v ten den

zobaka
19. mar 2025

@lindusss2016 fuha to som este nepocula, tu v KE je toto nemozne, ako pisem 3 mesacne cakacky

lindusss2016
20. mar 2025

@zobaka to ma mrzi. U nas teda robime vsetko pre to, aby boli pacienti vybaveni co najskor. Nemocnica Nové Zámky

lulu2014
20. mar 2025

Ja chodim aj monentalne do SNOPU v BA. A od Dr som mala prve po 3dnoch.

sara07
26. mar 2025

u nás 4 mesiace po uraze
takže sme si zaplatili sukromne a to isté aj cvičenie v bazene ,nie tolko kolko by bolo treba ale čakat s tým 4 mesiace kym to celé ešte viac stuhne
šialenost tieto doby ...