Klinefelterov syndróm
Ahojte, hladam niekoho kto pozná alebo sa stretol s dg. Klinefeltrov syndróm čiže ma jeden chromozóm naviac xxy u mužov,rada by som sa informovala aký si tyto muži
syn má tento syndróm , má 3 roky ale asi chceš vedieť u dospelých mužov vlastnosti
@minesasubu ano skôr u dospelého, ale ako vam to zistili ak sa smiem spýtať?
@minesasubu ano skôr u dospelého, ale ako vam to zistili ak sa smiem spýtať?
@anonym_autor dali sme robiť trisomy test xy a tam sa to zistilo ked som bola tehu v cca 13t
Synovec mal podozrenie. Inak.bol vysoký nadpriemerne a v 15 rokoch nemal pubertálne znaky, ale aj detské genitálie. Tento syndrom sa mu nepotvrdil a riešili to testosteronom injekciami
Ak.sa to nezačne riešiť tak je tam problem sterilita.
A inak mal aj problém s učením prepadol v 8 triede teraz chodí na VŠ a mal kifoskoliozu, korzet, atd
Synovec mal podozrenie. Inak.bol vysoký nadpriemerne a v 15 rokoch nemal pubertálne znaky, ale aj detské genitálie. Tento syndrom sa mu nepotvrdil a riešili to testosteronom injekciami
Ak.sa to nezačne riešiť tak je tam problem sterilita.
A inak mal aj problém s učením prepadol v 8 triede teraz chodí na VŠ a mal kifoskoliozu, korzet, atd
@anonym_e3c1de ak sa mu to nepotvrdilo prečo dostával injekcie?
@anonym_e3c1de ak sa mu to nepotvrdilo prečo dostával injekcie?
@anonym_autor lebo mal oneskorenú pubertu, ale bolo podozrenie alebo možno potcrdene
@anonym_autor lebo mal oneskorenú pubertu, ale bolo podozrenie alebo možno potcrdene
@anonym_e3c1de a so správaním nema problem? Myslím napr.vybušnost ,nervy atď
@anonym_autor čo konkrétne potrebujete vedieť mám KS a 31r.
@anonym_autor čo konkrétne potrebujete vedieť mám KS a 31r.
@anonym73 ako to mate po psychickej stranke? Napr.emocie , vybusnost ? Atd

syn má tento syndróm , má 3 roky ale asi chceš vedieť u dospelých mužov vlastnosti