Máte skúsenosť s týmto kolagenom? Prezentujú ho aj v TV
@roja01 dobrý deň prosím Vás jedli ste aj vápnik v tabletkách alebo wobenzym?
Vyskúšali ste tento konkrétny kolagén ? Myslím, že sú aj iné, kvalitnejšie dokonca bez príchutí vo forme prášku, ktoré si môžete pridať do čerstvej šťavy alebo do jedál. Mňa osobne táto reklama vyrušuje, rozprávajú tam rôzne hlúposti ako napr. Ischiasom nazývajú karpalny tunel, v skutočnosti je to zápal sedacieho nervu a podobne. Celá tá firma nemá seriózny výskum ako to tvrdia a v domovskej krajine v Slovinsku sú vyšetrovaní za ekonomické podvody. A čo som zistila pani majiteľka, inak osoba bez vzdelania je dosť nepopulárna na sociálnych sieťach kde na ňu spúšťajú spŕšku kritiky. Ja mám Great Lakes wellness za 454 g som zaplatila 30 eur
@nikolet29, v lete 23 som mala kvoli zlomenine na nohe 2 mesiace ortezu a tym, ze som nechodila spravne som si namahala klby, ktore ma dost boleli. Kupila som si 2 krabicky tohto kolagenu, spolu 60ks. Polovinu som uzivala pravidelne a tu druhu krabicu mam otvorenu, ale som nedosledna v uzivani. Myslim, ze mi ten kolagen pomohol, no lepsie by bolo, keby som ho uzivala minimalne 3 mesiace pravidelne, tak ako je odporucane.
Myslim, ze tento kolagen je kvalitny a cena 49€ za 30 ks je priblizne rovnaka ako za ine kolageny. Jedine co mi casom zacalo vadit bola prichut manga.