Kolaps - točenie hlavy, odpadnutie a návaly tepla

linduska85
10. jan 2023

Dneska ma strašne bolela hlava už ako som vstala migrenu si myslím ale nič mi nebolo ani točenie hlavy atď a potom zrazu som odpadla ale pri odpadnuti som nič necitila ako vyplo ...odpadavala som uz ale pri tom odpadnuti som cítila návaly tepla točenia hlavy ...a tentokrát nič iba odpadnutie pripadá mi to čudne tak som sa chcela či stym nema niekto takú istu skúsenosť?

biaa
10. jan 2023

@linduska85 ahoj ja som mala niečo podobne možno.

Pri väčšej zaťaží najskor to bolo cca raz do pól roka potom sa intenzita stupňovala tak raz za mesiac. Sla som napr na bicykli a cítila som bolest v krčnej chrbtici taká unava klasická otocila som hlavu do strany aby som sa obzrela či ide auto a v tom momente mi v hlave prasklo bola to strasna bolest v tom momente mi hlavou ako keby prebehli zimomriavky a zalialo má teplo. Niekoľko krat som takto aj odpadla. Lekári mi neverili nechápali to niekedy sa to stalo aj len pri chôdzi po ulici vždy pri pootočenú hlavy. Po asi 3 magnetických a všetkých možných röntgenoch zistili že mám zrasten 4-5 krcny stavec takze mám viac zaťahovaní krčnú chrbticu a pravdepodobne mi to tlaci v určitej polohe na nervy chodila som na opich ale vždy to bolo riesenie len na pár dni. Plus mi našli na ľavej strane hlavy vnutri mozgu malu cystu asi 3mm takze jedno s druhym každopádne behaj po doktoroch nieje to len tak.

linduska85
autor
10. jan 2023

@biaa ja som uz chodila po doktoroch aj na magnatecku a tam ni našli na zadnom mozgu nejake dve bodky ale vraj to nič neznamená že stoho odpadavat nemôžem vraj to môže byt stoho že mam malo železa a z nizkeho tlaku tak ja Neviem čo to môže byť 🤔

ladybug138
10. jan 2023

@linduska85 urcite je to z nedostatku zeleza

zobaka
10. jan 2023

velmi vela pricin, ale urcite chod za dr. urobi ti krvny obraz, posle ta na kardiologiu, neurologiu, moze to byt od nizkeho tlaku, cez nedostatok hemoglobinu az po problem s cievami, srdcom, problem s nedostatkom mineralou, dietami, hocicim, podla skusenosti zo zivota treba usg srdca na kardiologii, ci chlopna funguje spravne

biaa
10. jan 2023

@linduska85 mize to byt jedno s druhym ja mám ukazkovy tlak dopijem sa vitamínom krvné testy vsetko topka a vidis aj tak sa mi stane že odpadnem. Takze di to vysvetľujem jedine takto.